Σας ενημερώνουμε ότι το σημείο παραλαβής θα παραμείνει κλειστό σύμφωνα με τα νέα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον Covid19
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Ήρθαν .-

THE KING of
mobile gaming

Πρόλαβέ το

Άκουσε να δεις!

Δες τα

Πάρε την κατάσταση
στα χέρια σου!

Δες τα

Ποντίκια που “κουμπώνουν”
μόνο σε νικητές!

Δες τα

Άλλαξε άποψη για
το “τι είναι mousepad”

Δες τα

XBOX
Accessories

Δες τα

Playstation
Accessories

Δες τα


Accessories

Δες τα

Speakers

Δες τα
Razer

Razer. Το κορυφαίο brand του κόσμου για τους gamers.

Το εμπορικό σήμα της εταιρείας θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρισμένα λογότυπα στις παγκόσμιες κοινότητες παιχνιδιών και esports. Και όχι άδικα!

Διαθέτει θαυμαστές και πελάτες σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη καθώς παρέχει στο κοινό το μεγαλύτερο παγκοσμίως «οικοσύστημα» υλικού, λογισμικού και υπηρεσιών που αφορούν αποκλειστικά στο gaming.

Η Razer έχει βραβευτεί πολλές φορές για την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, τόσο για τα εξαιρετικής ποιότητας περιφερειακά για gamers όσο και για τους φορητούς υπολογιστές που προορίζονται για gaming.

Η πλατφόρμα λογισμικού Razer έχει εγγεγραμμένους περισσότερους από 35 εκατομμύρια χρήστες και περιλαμβάνει τη Razer Synapse, το Razer Chroma και το Razer Cortex.

Οι υπηρεσίες Razer περιλαμβάνουν την Razer zVault, μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες εικονικής πίστωσης στον κόσμο για τους gamers, που τους επιτρέπει να αγοράζουν εικονικά προϊόντα και αντικείμενα από 2.500 διαφορετικά παιχνίδια και πλέον.

Ποια προϊόντα της Razer που ξεχωρίζουν

Τα ποντίκια Razer έχουν κερδίσει πολλά βραβεία από το 2005 που ιδρύθηκε η εταιρεία. Ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους χάρη στη σχεδίαση και την πρωτοποριακή τους τεχνολογία, που προσαρμόζεται στις ανάγκες ερασιτεχνών και επαγγελματιών gamers.

Τα πληκτρολόγια της Razer έχουν επίσης βραβευτεί σε παγκόσμιο επίπεδο για την τεχνολογική τους αιχμή και αρτιότητα. Οι gamers αναγνωρίζουν ότι ο σχεδιασμός των πλήκτρων, που πηγάζει από την τεχνογνωσία και την ποιότητα της Razer, προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα κάνοντας τη διαφορά στα games.

Τα ακουστικά της Razer επιπλέον, έχουν «χαρίσει» στην εταιρεία αξιοζήλευτα βραβεία ποιότητας. Εκπλήσσουν με την ακουστική τους και προσθέτουν «πόντους» στη συνολική εμπειρία gaming των χρηστών, ενώ φημίζονται για τον εργονομικό τους σχεδιασμό.

Γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα gaming της Razer

H Razer είναι μια εταιρεία η οποία εξειδικεύεται, αποκλειστικά σχεδόν, στον σχεδιασμό και την κατασκευή περιφερειακών για το αγοραστικό κοινό των gamers.

Τα περισσότερα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα ειδικά για το gaming και η ποιότητα τους σε όλο το φάσμα τιμών βρίσκεται πάντα σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η προσοχή που παρέχει στον σχεδιασμό των περιφερειακών της και η σταθερή υψηλή ποιότητά τους, έχουν καταξιώσει τη Razer στο χώρο του gaming και ειδικά τα τελευταία χρόνια το όνομα της είναι από τα πλέον διαδεδομένα.

Τα gaming ποντίκια της Razer ξεχωρίζουν διότι σημειώνουν υψηλές επιδόσεις σε ταχύτητα, ακρίβεια και εργονομία. Τα mouse pads δε, εξασφαλίζουν τη σταθερότητα στις κινήσεις του gamer και την ομαλή λειτουργία του ποντικιού.

Τα πληκτρολόγια της Razer προσφέρουν γρήγορη απόκριση, επιπλέον επιλογές στον χρήστη με πλήκτρα που μπορούν να προγραμματιστούν και άνεση στη χρήση χάρη στον σχεδιασμό και τον φωτισμό.

Τα ακουστικά της Razer παρέχουν άνεση στην εφαρμογή και εκπληκτικό ήχο που αναβαθμίζουν την εμπειρία gaming του χρήστη. Και τα ηχεία του ίδιου brand ενισχύουν την ακουστική αίσθηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, διεγείροντας την αδρεναλίνη.

Στο «οπλοστάσιο» της Razer οι gamers εντοπίζουν και απαραίτητα accessories για κάθε είδους game, ενώ έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αξεσουάρ υψηλής ποιότητας που συνδυάζονται με δημοφιλείς κονσόλες παιχνιδιών όπως το PS4 και το Xbox.

Στο websupplies.gr θα βρείτε μεγάλη γκάμα των προϊόντων της Razer, που μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα παραγγέλνοντας online ή τηλεφωνικά.