ΜΕΛΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΜΕΛΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Σύνεφο

Black Friday 2021

Θεϊκές προσφορές!!!

Black Friday Cloud
FAQ Cloud
FAQ

Τι είναι η Black Friday;

Η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η εν λόγω ημέρα είναι πάντα η 4η Παρασκευή κάθε Νοέμβρη. Την εν λόγω ημέρα συνηθίζεται να γίνονται πολύ μεγάλες προσφορές από όλες τις εταιρείες. Πλέον, η περίοδος της Black Friday διαρκεί περισσότερες μέρες, πριν και λίγο μετά από εκείνη την Παρασκευή.

Στις ΗΠΑ η Black Friday έρχεται αμέσως μετά την ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day). Η περίοδος αυτών των τεράστιων προσφορών, έρχεται ουσιαστικά να εγκαινιάσει και την Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Πώς προήλθε η ονομασία της Black Friday;

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές για την προέλευση του ονόματος της “Μαύρης Παρασκευής”.

Το 1961 καταγράφεται πρώτα αυτός ο όρος, στην Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Την χρησιμοποίησαν οι εργαζόμενοι στο αστυνομικό σώμα της πόλης, για να περιγράψουν αρνητικά την παρουσία οχημάτων στους δρόμους της πόλης, την επομένη της Thanks Giving Day (Ημέρα Ευχαριστιών).

Άλλη μία δημοφιλής εκδοχή της προέλευσης του όρου είναι ότι εκείνες τις ημέρες, λόγω των μεγάλων προσφορών, οι έμποροι κατάφερναν να έχουν κερδοφορία. Ενώ λοιπόν τους περισσότερους μήνες έγραφαν με κόκκινο μελάνι τις ζημιές, εκείνη την περίοδο χρησιμοποιούσαν μαύρο μελάνι (black) για να καταγράψουν τα κέρδη τους.

Πότε είναι η Black Friday το 2021 στην Ελλάδα;

Φέτος, η Black Friday πέφτει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου για το 2021. Όμως…. Stay tuned από τώρα, γιατί με την Web Supplies ποτέ… δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστούν (ακόμα super πιο δυνατές από ό,τι έχουμε όλη τη χρονιά) “μαύρες” ευκαιρίες!

Πότε ξεκινούν οι Black Friday προσφορές φέτος στην Web Supplies;

Είπαμε… σύμφωνα με “το γράμμα του νόμου”, στις 26 Νοέμβρη. Όμως, ήδη έχουμε χιλιάδες κωδικούς σε προσφορές και τιμές που ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ αλλού. Και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις σε κωδικούς έκπληξη. Πρόλαβε τις πρώτος μέσω της εγγραφής στο newsletter μας!

Πώς θα ενημερωθώ πρώτος για τις super Black Friday προσφορές που ετοιμάζει η Web Supplies;

Μάθε πρώτος όλες τις “Μαύρες” προσφορές που ετοιμάζουμε, κάνοντας εγγραφή στην φόρμα που έχει η σελίδα μας πιο πάνω.

Θα σε ενημερώσουμε μέσω των email καμπανιών μας (newsletter στο email που θα μας δώσεις - φρόντισε να το γράψεις σωστά!) για όλες τις σημαντικές κατηγορίες που θα βγαίνουν σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Και μην ξεχνάς: Ακολούθησέ μας σε Facebook, Youtube και Instagram, για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα μας και τις μοναδικές Black Friday (και όχι μόνο) προσφορών μας!

Τι κατηγορίες προϊόντων να περιμένω σε προσφορά από την Web Supplies φέτος;

Αν δεν μας έχεις ήδη καταλάβει, ας ξανασυστηθούμε 😉!

Είμαστε το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα (με ένα “φυσικό” αδερφάκι μας στο Αιγάλεω) που μπορεί να διαθέτει

  • Τεράστια γκάμα σε επώνυμα προϊόντα τεχνολογίας και γραφείου, οικιακές συσκευές, παιχνίδια και άλλα πολλά
  • Με κορυφαία εξυπηρέτηση και ποιότητα
  • Δυνατότητες Άμεσης Παραλαβής και όλα αυτά σε Μοναδικές Τιμές.

Είτε ψάχνεις Σταθερούς Υπολογιστές (καινούριους και refurbished), Laptops, Εκτυπωτές, Πολυμηχανήματα, Τηλεοράσεις, Σκληρούς Δίσκους, Μνήμες, Παιχνίδια, Κινητά τηλέφωνα (smartphones ή απλά), video games, κονσόλες παιχνιδιών, παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά, smartwatches, και άλλες δεκάδες κατηγορίες.

Έχουμε συνεργασία με κορυφαίες μάρκες όπως HP, Dell, Apple, Corsair, Asus, Canon, Samsung, Xiaomi, Huawei, Panasonic, Whirlpool, Lenovo, Toshiba, Alienware, Nokia, Playmobil, Lego και άλλες δεκάδες εταιρείες. Χιλιάδες επιλογές σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε περιμένουν, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σε βοηθήσει σε κάθε αγοραστική σου αναζήτηση και να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες και το budget σου.

Ειδικά για την περίοδο των Black Friday, στην Web Supplies, θα βρεις χιλιάδες προσφορές σε βασικές κατηγορίες όπως σταθεροί υπολογιστές (pc), laptops, δικτυακό εξοπλισμό, είδη τηλεφωνίας, είδη γραφείου, παιχνίδια, σχολικά είδη, τηλεοράσεις, tablets, εκτυπωτές, games για κονσόλες και pc, ram και ssd δίσκους, κινητά τηλέφωνα και δεκάδες άλλες κατηγορίες.