ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Φανταστείτε να μπορούσατε να είχατε -σταθερά- χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα, χωρίς να σας απασχολεί μεμονωμένα η αγορά εκτυπωτή και αναλωσίμων…

Καλώς ορίσατε στον κόσμο του

HP Print Managed Services (MPS) από τη Websupplies!

Προμηθευτείτε τη λύση…
Όχι τον Εκτυπωτή

Μέσω του προγράμματος HP MPS από τη Websupplies, έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στην επιχείρησή σας, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Μαζί, σας βοηθάμε να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ανάγκες τις επιχείρησής σας σε όγκο εκτύπωσης και να σχεδιάσουμε τη λύση «πακέτο» που εκτός των άλλων, θα σας παρέχει τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, τα αναλώσιμα και πλήθος σημαντικών προνομίων, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσής σας και ελαχιστοποιώντας το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα, συνολικά.

Ξεκίνα με 13.000 σελίδες!

Εξοπλίζοντας την επιχείρησή σας με μία από τις υπηρεσίες HP MPS από τη Websupplies, μπορείτε να καλύψετε τον όγκο εκτύπωσης έως και 13.000 σελίδων, χωρίς επιπρόσθετα κόστη αναλωσίμων του εκτυπωτή.

Αλλά ακόμη και αν ο αριθμός αυτός υπερκαλυφθεί, η υπηρεσία MPS προσφέρει -μοναδικά- χαμηλά τιμές αναλωσίμων και άμεση διαθεσιμότητα, που «κλειδώνουν» για όλη τη διάρκεια παροχής της υπηρεσίας, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ανατιμήσεων.

Με τον τρόπο αυτό, η υπηρεσία MPS σε απαλλάσσει από την ανάγκη διαρκούς παρακολούθησης του κόστους εκτύπωσης και απελευθερώνει σημαντικό χρόνο, για να εστιάσεις στην παραγωγικότητα της επιχείρησής σου.

Απρόσκοπτη λειτουργία

Η πολυετής εγγύηση για τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε και πλήθος υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές, βρίσκονται στο πυρήνα των λύσεων που παρέχει το HP MPS από τη Websupplies.

Εξασφάλισε την απρόσκοπτη λειτουργία των εκτυπωτικών σας συστημάτων, εκτυπώνοντας σε υψηλή ποιότητα και πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ανά σελίδα.

Ασφάλεια & Διαχείριση

Ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό του HP MPS από τη Websupplies, είναι το πλήθος των print management και security υπηρεσιών που μπορείς να εξοπλίσεις την επιχείρησή σου.

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά και με ασφάλεια πολλαπλές μονάδες εκτύπωσης, που βρίσκονται είτε σε διαφορετικούς χώρους μέσα στην επιχείρηση, είτε σε περιβάλλον τηλε-εργασίας, ελέγχοντας διαρκώς το είδος και τον όγκο των εκτυπώσεων.