clock icon

Δυνατότητα παράδοσης Next Day

cart icon

20.000+ προϊόντα

location icon

Pick up point

truck icon

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής

Menu
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ψηφιακή Μέριμνα 2

Αν είσαι Εκπαιδευτικός (Καθηγητής, δάσκαλος ή νηπιαγωγός)
αξιοποίησε την επιδότηση
του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα»
και απόκτησε Voucher αξίας 200 ευρώ για εξαργύρωση στις κατηγορίες
tablet, laptop ή desktop υπολογιστή.

Δες τα προϊόντα που συμμετέχουν στην Ψηφιακή Μέριμνα 2:

Έχεις όλα όσα θα χρειαστείς;

Link virtual-care-category1

Ποντίκια

Link virtual-care-category2

Πληκτρολόγια

Link virtual-care-category3

Ηχεία

Link virtual-care-category4

Εξ. Σκληροί Δίσκοι

Link virtual-care-category5

Οθόνες

Link virtual-care-category6

Ups

Link virtual-care-category7

Γραφίδες - Digitizers

Link virtual-care-category8

Web Κάμερες

Link virtual-care-category9

Tablet Accessories

Link virtual-care-category10

Βάσεις Laptop

Link virtual-care-category11

Τσάντες Laptop

Link virtual-care-category12

Δικτυακά

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Ερωτήσεις και Απαντήσεις σε όλες σου τις απορίες

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την αγορά με voucher

Τι είναι η Ψηφιακή Μέριμνα 2;

Η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» είναι η νέα έκδοση του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα Ι», που έλαβε χώρα στο 2021.   

Πάνω από 500.000 μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές, εξαργύρωσαν μέσω της Ψηφιακής Μέριμνας vouchers αξίας 200€ έκαστος, για να μπορέσουν να προμηθευτούν πιο οικονομικά τον εξοπλισμό τεχνολογίας που χρειάζονταν.

Τι είδους αγορές καλύπτονται από την Ψηφιακή Μέριμνα;

Στο πλαίσιο του Προγράμματος επιδοτείται η αγορά των παρακάτω τύπων τεχνολογικού εξοπλισμού:

  • Laptop
  • Desktops -PCs  και προαιρετικά, όποια περιφερειακά τους χρειάζεσαι
  • Tablet

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα 2»;

Στο Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» ενισχύονται μέσω συστήματος επιταγών (voucher), που διατίθενται για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, οι εξής δικαιούχοι:   

(α) εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας 

(β) οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη καθώς και ανήλικους υπό επιτροπεία, που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας και επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως και την 13η Αυγούστου 2021

Ποια είναι τα κριτήρια για να λάβει κάποιος/α την επιδότηση του προγράμματος;

Οι προϋποθέσεις του προγράμματος της Ψηφιακής Μέριμνας ξεχωρίζει τους δυνητικούς δικαιούχους σε δύο διαφορετικούς πυλώνες:  

Τον ΠΥΛΩΝΑ Α’ που περιλαμβάνει: Εκπαιδευτικούς είτε από τον ιδιωτικό είτε τον δημόσιο τομέα (Εκπαιδευτικό Προσωπικό, Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό) που: 

α) είναι παρόντες (δεν έχει καταχωρηθεί απουσία στην τοποθέτηση τους) σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), τα οποία βρίσκονται στην Ελλάδα

β) απουσιάζουν (έχει καταχωρηθεί απουσία στην τοποθέτηση τους) με συγκεκριμένης δικαιολόγηση που είναι δεκτή από το πρόγραμμα.

Ο δεύτερος ΠΥΛΩΝΑΣ που περιλαμβάνει:  Οικογένειες που περιλαμβάνουν και εξαρτώμενα μέλη ηλικίας από 4 έως και 24 ετών,  που φοιτούν σε κάποια από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες που προκαθορίζει το πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας. Οι οικογένειες αυτές, πρέπει να διαμένουν σε κάποια  από τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδος - οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν το καλοκαίρι του 2021 -  και οι κατοικίες τους να έχουν υποστεί υλικές ζημιές λόγω των πυρκαγιών αυτών και αποδεδειγμένα έχουν κριθεί προσωρινά ή μόνιμα μη κατοικήσιμες.

Ισχύει το πρόγραμμα  Ψηφιακής Μέριμνας και για εκπαιδευτικούς του ιδιωτικού τομέα; 

Το πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας όπως είδαμε και αναλυτικότερα πιο πάνω,  επιδοτεί όλους τους εκπαιδευτικούς, οποιασδήποτε βαθμίδας και οποιουδήποτε τομέα, οπότε συμπεριλαμβάνονται και αυτοί του ιδιωτικού τομέα!

Πότε μπορώ να υποβάλλω την αίτηση μου για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» ΙΙ;

Η πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων για το πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας 2 έχει ανοίξει από την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022. Ακόμη, υπάρχει και η δυνατότητα καταβολής αιτημάτων επανεξέτασης ήδη υποβληθεισών αιτήσεων έως και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»;

Στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα 2, οι αιτήσεις θα γίνονται μέσω της ειδικής, κρατικής πλατφόρμας https://www.digital-access.gov.gr/ Μέσω της πλατφόρμας, θα κατατίθεται η σχετική αίτηση από τους υποψηφίους δικαιούχους. Στη συνέχεια θα λάβεις τον αριθμό που αντιστοιχεί στο voucher σου. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα. TIP: Απαιτείται η χρήση κωδικών εισόδου στο Taxisnet. 

Πώς και πότε θα μάθω αν εγκρίθηκε η αίτησή μου για το Voucher των 200 ευρώ;

Οι εκπαιδευτικοί ενημερώνονται αμέσως (ΠΥΛΩΝΑΣ Α).

Οι δικαιούχοι του ΠΥΛΩΝΑ Β (στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι πυρόπληκτοι), απαιτείται να υποβάλλουν κάποια δικαιολογητικά.

Θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών πριν γίνει γνωστό αν εγκρίθηκε η αίτηση για την έκδοση του voucher. Στην περίπτωση αυτή, γίνεται γραπτή ενημέρωση μέσω SMS, στο κινητό που έχει δηλώσει ο αιτούντας.

Μπορεί να επιλέξω αγορά με τιμολόγιο;

Δυστυχώς, οι αγορές με τη χρήση voucher γίνονται με την χρήση λιανικής απόδειξης. Δεν δικαιολογείται άλλο είδος παραστατικού στην τιμολόγηση των επιλέξιμων προϊόντων.

Με ποιους τρόπους πληρωμής μπορώ να πληρώσω το ποσό που υπολείπεται μετά την χρήση του voucher;

Αν επιλέξεις να παραλάβεις τα προϊόντα στο χώρο σου (π.χ εργασία, σπίτι κτλ) ισχύουν όλοι οι τρόποι πληρωμής που περιγράφονται και στην αντίστοιχη σελίδα μας. Πιο συγκεκριμένα: χρεωστική/πιστωτική κάρτα, με αντικαταβολή, με πλάνο δόσεων και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εάν επιλέξεις να το παραλάβεις από το κατάστημά μας, μπορείς να πληρώσεις μόνο με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και η παραγγελία σου θα σε περιμένει στο κατάστημα για 7 ημέρες.

Αν το προϊόν που με ενδιαφέρει κοστίζει κάτω από 200 ευρώ, τι γίνεται;

Κάθε voucher μπορεί να εξαργυρωθεί έως και στη μέγιστη ονομαστική αξία του (200€). Αυτό σημαίνει ότι για προϊόντα που κοστίζουν λιγότερο ο δικαιούχος μπορεί να τα αγοράσει κανονικά, χωρίς επιβάρυνση. Το υπόλοιπο ποσό που δεν εξαργυρώνεται, δεν πιστώνεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη αγορά.

Αναφορικά με προϊόντα που έχουν υψηλότερη τιμή, ο δικαιούχος θα κληθεί να πληρώσει το υπόλοιπο της αξίας τους, αφού έχει αφαιρεθεί το ποσό του voucher.

Πότε μπορεί να γίνει η εξαργύρωση της επιταγής / voucher;

Ο οποιοσδήποτε έχει λάβει voucher μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου μπορεί να προχωρήσει σε αγορά με αυτό εώς την ημερομηνία αυτή δηλαδή την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 που έχει οριστεί ως ημερομηνία γενικής λήξης του Προγράμματος. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνεται να εκδοθούν καινούργιες επιταγές ούτε να γίνουν αγορές με όσες έχουν ήδη εκδοθεί (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων για περιπτώσεις ακυρώσης ή επανεξαργύρωσης). Μετά ακολουθεί μία μεταβατική περίοδος για το πρόγραμμα, που αφορά ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις εξαργύρωσης του voucher, η οποία και λήγει τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Τι προϊόντα μπορώ να αγοράσω με το Voucher μου; 

Στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, συμμετέχουν όλα τα προϊόντα από τις κατηγορίες Laptops, Tablets & Desktop - PCs. Στο Web Supplies θα βρεις πληθώρα προϊόντων από αυτές τις κατηγορίες σε μοναδικές τιμές και προσφορές  για να πραγματοποιήσεις την ιδανική αγορά που ταιριάζει στα “θέλω” σου!

Μπορώ να εξαργυρώσω πάνω από 1 voucher της Ψηφιακής Μέριμνας; 

Αν έχεις συγκεντρώσει περισσότερα από 1 vouchers μπορείς να εξαργυρώσεις έως και 3 για την αγορά μιας και μόνο συσκευής. Με άλλα λόγια, το συνολικό κόστος που μπορεί να σου επιδοτήσει το πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 600€.

Τι γίνεται αν το προϊόν που επιλέξω ξεπερνά την αξία του voucher της Ψηφιακής Μέριμνας;

Το voucher της Ψηφιακής Μέριμνας μπορεί να λειτουργήσει ενισχυτικά με την αγορά σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε μοντέλο laptop, desktop ή tablet, με όποιες προδιαγραφές εσύ θες. Αν το τελικό του κόστος ξεπερνά το μέγεθος της επιταγής των 200€, απλά εσύ πληρώνεις τη διαφορά!

Τι συμβαίνει αν το προϊόν που θα επιλέξω είναι χαμηλότερης αξίας από το voucher;

Αν το προϊόν που θες να επιλέξεις είναι χαμηλότερης αξίας από αυτή της επιταγής, τότε μπορείς να επιλέξεις και άλλα περιφερειακά προϊόντα που καλύπτει η Ψηφιακή Μέριμνα (πχ. ποντίκι, πληκτρολόγιο, κλπ.) για να συμπληρώσεις το “καλάθι” σου και να εξαργυρώσεις και τα 200€. Αν από την άλλη δεν θες να πάρεις κάτι επιπλέον, τότε απλά θα χάσεις το υπολοιπούμενο ποσό του voucher, καθώς αυτό δεν γινέται να χρησιμοποιηθεί εκτός του χρονικού διαστήματως που ορίζει το πρόγραμμα.

Μπορώ να κάνω τις αγορές μου online με το Voucher  στο websupplies.gr;

Βεβαίως! Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να έρθεις σε ένα κατάστημα Websupplies για να κάνεις τις αγορές σου μέσω της Ψηφιακής Μέριμνας. Αφού ολοκληρώσεις την απαιτούμενη διαδικασία και εκδοθεί κανονικά η επιταγή σου, αξιοποιείς κανονικά τον κωδικό του voucher για το προϊόν που σε ενδιαφέρει στο website μας.

Για το φυσικό κατάστημα του Websupplies ισχύει το Voucher ;

Ασφαλώς!  Μπορείς να επισκεφθείς το κατάστημα μας στην οδό Ιερά Οδό 283, στο Αιγάλεω και να κάνεις τις αγορές σου με το voucher που έλαβες μέσω της Ψηφιακής Μέριμνας!

Tι είναι η «Ψηφιακή Μέριμνα» και ποιοι τη δικαιούνται;

Και μην ξεχνάς πως σ’ εμάς έχεις…

Εικονίδιο για μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες
άνω των 60€ εντός Αττικής

Εικονίδιο για παραλαβή παραγγελίας

Παραλαβή της παραγγελίας σου
από τον χώρο μας καθημερινά

Εικονίδιο για τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
καθημερινά 09:30 - 17:30

Logos Ελληνική Δημοκρατία