Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Xiaomi
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Θήκη Spigen Xiaomi Mi 6 Rugged Armor Black S07CS23085

Η θήκη Rugged Armor της Spigen είναι σχεδιασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο Xiaomi Mi 6 και να το προστατεύει από την καθημερινή χρήση χωρίς να προσθέτει επιπλέον όγκο στη συσκευή σας! Κατασκευασμένη από ματ θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion, είναι ελαστική και εύκαμπτη με φινίρισμα από ανθρακονήματα, εσωτερικά κυψελοειδής προστατεύοντας το Xiaomi Mi 6 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα.
1021863
9,80 €
Κατόπιν Παραγγελίας

Θήκη Spigen Xiaomi Mi Redmi 4x/4 Liquid Air Black S08CS23086

Η θήκη Liquid Air της Spigen είναι σχεδιασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στα Xiaomi Redmi 4x / 4 και να τα προστατεύει από την καθημερινή χρήση χωρίς να προσθέτει επιπλέον όγκο στη συσκευή σας! Κατασκευασμένη από ματ θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion, είναι ελαστική και εύκαμπτη προστατεύοντας τα Xiaomi Redmi 4x / 4 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα.
1021865
9,90 €
Κατόπιν Παραγγελίας

Θήκη Spigen Xiaomi Mi A1/5x Rugged Armor Black S09CS23087

Η θήκη Rugged Armor της Spigen είναι σχεδιασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο Xiaomi Mi A1/5x και να το προστατεύει από την καθημερινή χρήση χωρίς να προσθέτει επιπλέον όγκο στη συσκευή σας! Κατασκευασμένη από ματ θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion, είναι ελαστική και εύκαμπτη με φινίρισμα από ανθρακονήματα, εσωτερικά κυψελοειδής προστατεύοντας το Xiaomi Mi 6 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα.
1021864
10,50 €
Κατόπιν Παραγγελίας
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα