clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Επιστροφή από την άδεια

Επιστροφή από την άδεια

Back To Office
Η επιστροφή στο γραφείο είναι δύσκολη. Καθώς λοιπόν επιστρέφεις στο γραφείο αλλά και στην καθημερινότητα σου ξεκινάει ένα κύκλος από άγχος, νέους στόχους, μελαγχολία και υποχρεώσεις. Ίσως να σου πάρει κάποιες μέρες να προσαρμοστείς καθώς γυρίζοντας από τις διακοπές θα έχει συσσωρευτεί πολύ δουλειά αλλά και πολλά email. Για να μην πανικοβληθείς όμως σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα απαραίτητα που χρειάζεσαι για την επιστροφή σου στο γραφείο.

Laptop
Για εσένα που ψάχνεις καινούριο laptop για να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες, και να είσαι πιο παραγωγικός.



Monitors
Χρειάζεσαι μεγαλύτερη οθόνη, για να βάλεις σε τάξη τα email σου; Μήπως χρειάζεσαι και δεύτερη οθόνη; Έμείς πάντως στο γραφείο δεν μπορούμε με μία μόνο να δουλέψουμε!



Περιφερειακά
Για να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου και να έχεις καλύτερη απόδωση. Νέα κάμερα για να σε βλέπουν σε σούπερ ποιότητα, πληκτρολόγιο που δεν θα κάνει φασαρία και δεν θα ενοχλείς κανέναν, ακουστικά για να ακούς την αγαπημένη σου λίστα στο spotify. Ότι χρειαστείς σε σούπερ τιμή με ένα κλικ θα γίνει δικό σου.



Εκτυπωτές
Είτε θέλεις εκτυπωτή, είτε θέλεις πολυμηχάνημα, σίγουρα η απαίτηση σου θα είναι μία, 
εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας σε απίστευτη τιμή. Τα έχουμε όλα!

Δικτυακά
Θυμάσαι που προσπαθούσες να κάνεις work from home και δεν μπορούσες γιατί το wifi έκανε διακοπές ενώ εσύ όχι;! … ε τώρα που γύρισες από διακοπές ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου για να έχεις πιο γρήγορο internet σε όποιο σημείο του σπιτιού ή του γραφείου και αν είσαι



Μικρές συσκευές

Περνάς αρκετές ώρες στην κουζίνα και πειραματίζεσαι; τότε σίγουρα θα χρειαστείς κάτι από αυτά

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!