Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Συμβουλές Για Την Καλή Λειτουργία Των Εξωτερικών Σκληρών Δίσκων Σας
20 Ιανουαρίου 2017
Όλοι οι σκληροί δίσκοι, είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί μετά από κάποιο πεπερασμένο χρονικό διάστημα σταματούν να λειτουργούν. Είναι δυστυχώς η φύση της τωρινής τεχνολογίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι οι δίσκοι έχουν την ίδια διάρκεια ζωής και ότι εμείς ως χρήστες δεν μπορούμε να επιμηκύνουμε την διάρκεια ζωής των δίσκων μας.
Οι Καλύτεροι Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι Του 2016
27 Δεκεμβρίου 2016
Πολλοί υποστηρίζουν ότι με τον ερχομό και την εξέλιξη του cloud storage, τα φυσικά αποθηκευτικά μέσα και κατ’ επέκταση οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι θα αποδειχθούν άχρηστοι.
Gadgets - Τα πιο χρήσιμα δώρα για τις γιορτές
27 Δεκεμβρίου 2016
Τα εορταστικά δώρα σίγουρα μας γεμίζουν χαρά, είτε τα προσφέρουμε είτε τα δεχόμαστε. Μπορεί όμως να προκαλέσουν και έντονο στρες όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε το καταλληλότερο για το καθένα από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Πριν Αγοράσετε Ένα Πολυμηχάνημα
20 Δεκεμβρίου 2016
Τα πολυμηχανήματα αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή για χρήση στο σπίτι αλλά και στο γραφείο, για προσωπική αλλά και επαγγελματική χρήση. Προσφέρουν την μέγιστη παραγωγικότητα εξοικονομώντας ταυτόχρονα χώρο μιας και προσφέρουν λειτουργίες πολλών διαφορετικών συσκευών σε μία.
Tips Για Εκτύπωση Μεγαλύτερων Φωτογραφιών
12 Δεκεμβρίου 2016
Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι μια τελείως διαφορετική διαδικασία από την εκτύπωση ασπρόμαυρου κειμένου. Περισσότεροι παράγοντες παίζουν ρόλο ως προς το τελικό αποτέλεσμα στην ποιότητα εκτύπωσης και πρέπει να λάβετε υπόψιν σας περισσότερες παραμέτρους για την ιδανική εκτύπωση.
Canon Pixma MX925- Το Απόλυτο Πολυμηχάνημα Για το Γραφείο Ή το Σπίτι
06 Δεκεμβρίου 2016
Η Canon είναι μία από τις γνωστότερες, αν όχι η γνωστότερη, εταιρεία που ασχολείται με την φωτογραφία, τόσο στον τομέα της σύλληψης με τις φωτογραφικές μηχανές άριστων επιδόσεών της όσο και στο τομέα της εκτύπωσης με τους ποιοτικότατους εκτυπωτές, πολυχανήματα και αναλώσιμα που προσφέρει.
Συμβατά Μελάνια Εκτυπωτών- Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
14 Νοεμβρίου 2016
Με τον αριθμό των διαθέσιμων μελανιών στην αγορά σήμερα να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, οι καταναλωτές καταλήγουν να δυσκολέυονται να επιλέξουν το κατάλληλο μελάνι για τον εκτυπωτή τους.
Προστατεύστε τα μάτια σας από την οθόνη του υπολογιστή
11 Νοεμβρίου 2016
Δεν είναι λίγες οι φορές που συμβαίνει τα μάτια σας να «διαμαρτύρονται» όταν εργάζεστε πολλές ώρες στον υπολογιστή, η όρασή σας να μοιάζει κάπως θολή και το κεφάλι σας να πονάει. Τα συμπτώματα αυτά κάνουν την εμφάνισή τους όταν ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών των ματιών σας. Ξέρετε όμως, ότι αυτά τα ενοχλήματα μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσουν ποικίλα προβλήματα στην όρασή σας; Μάθετε τι να κάνετε για να προστατευτείτε.
Πώς να επιλέξετε κατάλληλο υπολογιστή για το παιδί σας
10 Νοεμβρίου 2016
Το παιδί σάς ζητάει να του αγοράσετε έναν υπολογιστή και αυτή του η απαίτηση δεν θεωρείται πλέον «βιαστική» αναφορικά με την ηλικία του ή «παράλογη», καθώς ακόμη και μαθητές που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο, χρειάζονται να έχουν πρόσβαση στα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας προκειμένου να φέρουν εις πέρας κάποιες από τις εργασίες που τους ζητούνται στην τάξη.
Μελάνια Εκτυπωτών- Αποφύγετε Αυτά τα 5 Κοινά Λάθη
31 Οκτωβρίου 2016
Είτε χρησιμοποιείτε τον εκτυπωτή για δουλειές στο σπίτι, είτε στο γραφείο για επαγγελματικούς λόγους, ο εκτυπωτής είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο απαραίτητα και χρήσιμα εργαλεία σήμερα.