Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Συμβατά Μελάνια Εκτυπωτών- Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
14 Νοεμβρίου 2016
Με τον αριθμό των διαθέσιμων μελανιών στην αγορά σήμερα να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, οι καταναλωτές καταλήγουν να δυσκολέυονται να επιλέξουν το κατάλληλο μελάνι για τον εκτυπωτή τους.
Προστατεύστε τα μάτια σας από την οθόνη του υπολογιστή
11 Νοεμβρίου 2016
Δεν είναι λίγες οι φορές που συμβαίνει τα μάτια σας να «διαμαρτύρονται» όταν εργάζεστε πολλές ώρες στον υπολογιστή, η όρασή σας να μοιάζει κάπως θολή και το κεφάλι σας να πονάει. Τα συμπτώματα αυτά κάνουν την εμφάνισή τους όταν ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών των ματιών σας. Ξέρετε όμως, ότι αυτά τα ενοχλήματα μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσουν ποικίλα προβλήματα στην όρασή σας; Μάθετε τι να κάνετε για να προστατευτείτε.
Πώς να επιλέξετε κατάλληλο υπολογιστή για το παιδί σας
10 Νοεμβρίου 2016
Το παιδί σάς ζητάει να του αγοράσετε έναν υπολογιστή και αυτή του η απαίτηση δεν θεωρείται πλέον «βιαστική» αναφορικά με την ηλικία του ή «παράλογη», καθώς ακόμη και μαθητές που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο, χρειάζονται να έχουν πρόσβαση στα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας προκειμένου να φέρουν εις πέρας κάποιες από τις εργασίες που τους ζητούνται στην τάξη.
Μελάνια Εκτυπωτών- Αποφύγετε Αυτά τα 5 Κοινά Λάθη
31 Οκτωβρίου 2016
Είτε χρησιμοποιείτε τον εκτυπωτή για δουλειές στο σπίτι, είτε στο γραφείο για επαγγελματικούς λόγους, ο εκτυπωτής είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο απαραίτητα και χρήσιμα εργαλεία σήμερα.
Πώς θα μάθετε στο παιδί σας να χειρίζεται τον υπολογιστή
26 Οκτωβρίου 2016
Γνωρίζετε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για το παιδί σας να μάθει να χειρίζεται σωστά τον υπολογιστή, αλλά ακόμη διστάζετε να το διδάξετε εξαιτίας των επιφυλάξεών σας για τις συνεχώς αυξανόμενες περιπτώσεις εθισμού που παρατηρούνται σε νεαρά κυρίως άτομα ή για τους αμέτρητους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά τη χρήση του Διαδικτύου.
Φθηνά Laptop - 3 Βασικά Tips Πριν την Αγορά
24 Οκτωβρίου 2016
Πριν από ομολογουμένως όχι πολλά χρόνια, η αγορά laptops ήταν πολύ περιορισμένη και αφορούσε σε μια πολύ μικρή κα συκγκεκριμένη μερίδα καταναλωτών, κατά κύριο λόγο επαγγελματιών που είχαν υψηλές τεχνικές απαιτήσεις.
Κάθεστε σωστά όσο εργάζεστε στον υπολογιστή;
20 Οκτωβρίου 2016
Μήπως νιώθετε την πλάτη σας πιασμένη ή και το κεφάλι σας να πονάει μετά από πολύωρη ενασχόληση με τον υπολογιστή; Τότε, είναι πολύ πιθανό να έχετε συνηθίσει να εργάζεστε τηρώντας λανθασμένη στάση σώματος, την οποία είναι αναγκαίο να διορθώσετε καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το μυοσκελετικό σας σύστημα.
Πώς να βελτιώσετε την εμπειρία gaming στον υπολογιστή σας
20 Οκτωβρίου 2016
Απολαμβάνετε να παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια, όταν έχετε ελεύθερο χρόνο, αλλά ο υπολογιστής σας μοιάζει να ζορίζεται όταν καλείται να «φορτώσει» μερικά από αυτά, με αποτέλεσμα να δυσαρεστείστε και αντί να προσφέρετε στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό σας, καταλήγετε να εκνευρίζεστε.
Tips Για Τέλεια Εκτύπωση Φωτογραφιών
18 Οκτωβρίου 2016
Αν νομίζετε ότι το να εκτυπώσετε την τέλεια φωτογραφία στο σπίτι με τον οικιακό εκτυπωτή είναι αδύνατο, τότε κάνετε λάθος.
Οθόνες HDR Gaming και Υπολογιστές.
10 Οκτωβρίου 2016
Παλιότερα το μόνο για το οποίο χρειαζόταν να ανησυχούμε είναι αν έπρεπε να δώσουμε παραπάνω χρήματα για να μεταβούμε από μια οθόνη LCD σε IPS. Αυτό, και η ανάλυση φυσικά, αλλά και η αντίθεση, τα χρώματα, οι γωνίες θέασης...οκ ανέκαθεν η αγορά μιας οθόνης ήταν δύσκολη δουλειά και το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερη.