Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Φθηνά Laptop - 3 Βασικά Tips Πριν την Αγορά
24 Οκτωβρίου 2016
Πριν από ομολογουμένως όχι πολλά χρόνια, η αγορά laptops ήταν πολύ περιορισμένη και αφορούσε σε μια πολύ μικρή κα συκγκεκριμένη μερίδα καταναλωτών, κατά κύριο λόγο επαγγελματιών που είχαν υψηλές τεχνικές απαιτήσεις.
Κάθεστε σωστά όσο εργάζεστε στον υπολογιστή;
20 Οκτωβρίου 2016
Μήπως νιώθετε την πλάτη σας πιασμένη ή και το κεφάλι σας να πονάει μετά από πολύωρη ενασχόληση με τον υπολογιστή; Τότε, είναι πολύ πιθανό να έχετε συνηθίσει να εργάζεστε τηρώντας λανθασμένη στάση σώματος, την οποία είναι αναγκαίο να διορθώσετε καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το μυοσκελετικό σας σύστημα.
Πώς να βελτιώσετε την εμπειρία gaming στον υπολογιστή σας
20 Οκτωβρίου 2016
Απολαμβάνετε να παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια, όταν έχετε ελεύθερο χρόνο, αλλά ο υπολογιστής σας μοιάζει να ζορίζεται όταν καλείται να «φορτώσει» μερικά από αυτά, με αποτέλεσμα να δυσαρεστείστε και αντί να προσφέρετε στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό σας, καταλήγετε να εκνευρίζεστε.
Tips Για Τέλεια Εκτύπωση Φωτογραφιών
18 Οκτωβρίου 2016
Αν νομίζετε ότι το να εκτυπώσετε την τέλεια φωτογραφία στο σπίτι με τον οικιακό εκτυπωτή είναι αδύνατο, τότε κάνετε λάθος.
Οθόνες HDR Gaming και Υπολογιστές.
10 Οκτωβρίου 2016
Παλιότερα το μόνο για το οποίο χρειαζόταν να ανησυχούμε είναι αν έπρεπε να δώσουμε παραπάνω χρήματα για να μεταβούμε από μια οθόνη LCD σε IPS. Αυτό, και η ανάλυση φυσικά, αλλά και η αντίθεση, τα χρώματα, οι γωνίες θέασης...οκ ανέκαθεν η αγορά μιας οθόνης ήταν δύσκολη δουλειά και το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερη.
Πληκτρολόγια Τι να Προσέξετε Πριν Αγοράσετε
06 Οκτωβρίου 2016
Το σωστό πληκτρολόγιο είναι από τα πιο σημαντικά περιφερειακά ενός υπολογιστή. Είναι το εξάρτημα με το οποίο έχετε άμεση επαφή και περνάτε το 100% του χρόνου σας κατά την διάρκεια χρήση του υπολογιστή σας. Ο περισσότερος κόσμος κάνει το λάθος να μην δίνει ιδιαίτερη προσοχή κατά την αγορά του πληκτρολογιού επιλέγοντας το φθηνότερο με αποτέλεσμα πολλές φορές...
Πώς να επιλέξετε οθόνη για τον υπολογιστή σας
04 Οκτωβρίου 2016
Έχετε εντοπίσει τα περισσότερα «κομμάτια» που θα συνθέσουν τον νέο σας σταθερό υπολογιστή και τώρα πραγματοποιείτε έρευνα αγοράς προκειμένου να βρείτε την πιο κατάλληλη οθόνη υπολογιστή. Πώς θα καταφέρετε να προμηθευτείτε το ιδανικό monitor για εσάς; Διαβάστε στη συνέχεια μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.
Laptop, pc ή tablet: τι να διαλέξετε
26 Σεπτεμβρίου 2016
Επιθυμείτε να αγοράσετε ένα καινούριο laptop για τη διασκέδασή σας αλλά και τη διεκπεραίωση εργασιών; Ή μήπως είναι καλύτερα να προτιμήσετε ένα κλασικό pc, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τυχαίνει συχνά να μετακινηθείτε μαζί με τον υπολογιστή; Ή ακόμη, αναρωτιέστε αν θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε ένα tablet για να το χρησιμοποιείτε από κοινού με το παιδί σας; Πραγματικά, δύσκολη απόφαση
Ηχεία Υπολογιστών – Επιλέξτε Σωστά Σύμφωνα Με Τις Ανάγκες Σας
26 Σεπτεμβρίου 2016
Είναι γεγονός πως το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας δαπανάται μπροστά στον υπολογιστή, είτε για δουλειά, είτε ψυχαγωγία. Ειδικά για όσους επιλέγουν να απολάυσουν το ελέυθερο χρόνο τους στο σπίτι, μουσική, ταινίες, σειρές και gaming αποτελούν τη βασική πηγή διασκέδασης.
Κουτιά Υπολογιστών Πως να Επιλέξετε το Σωστό Μέγεθος
20 Σεπτεμβρίου 2016
Ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, κριτήριο όταν αγοράζετε ένα κουτί υπολογιστή είναι το μέγεθος. Το μέγεθος του κουτιού εξαρτάται άμεσα και από την μητρική κάρτα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η μητρική σας δεν είναι μεγαλύτερη από τις προδιαγραφές του κουτιού.