Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Εκσυγχρονίστε το γραφείο σας με TOP περιφερειακά υπολογιστών & δικτυακά
16 Οκτωβρίου 2017
Περνάτε μεγάλο μέρος κάθε ημέρας σας στο γραφείο και χρειάζεστε τους κατάλληλους «συνεργάτες» για να επιτυγχάνετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.
Τα δημοφιλέστερα προϊόντα τεχνολογίας για χρήστες με… απαιτήσεις!
06 Οκτωβρίου 2017
Η καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς περιλαμβάνει ποικίλα προϊόντα τεχνολογίας που αξιοποιούνται τόσο στο πλαίσιο της δουλειάς όσο και της ψυχαγωγίας.
Πώς να επιλέξετε την ιδανική κάρτα μνήμης για κάθε συσκευή
29 Σεπτεμβρίου 2017
Στη συντριπτική πλειονότητα των σύγχρονων συσκευών προσφέρεται η δυνατότητα αύξησης της χωρητικότητας του αποθηκευτικού τους χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, απλά με την προσθήκη μιας κάρτας μνήμης.
Πώς μπορείτε να ενισχύσετε το ασύρματο δίκτυο στον χώρο σας
25 Σεπτεμβρίου 2017
Το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι ή την επιχείρηση αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις ένα ζωτικής σημασίας «εργαλείο». Συμβαίνει ωστόσο αρκετά συχνά να μην είναι αρκετά «ισχυρό» με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται οι ανάγκες των χρηστών είτε πρόκειται για ψυχαγωγία, είτε πρόκειται για επαγγελματική δραστηριότητα.
Διευρύνετε τον αποθηκευτικό σας χώρο με προηγμένα συστήματα NAS
15 Σεπτεμβρίου 2017
Αναζητάτε μια αξιόπιστη λύση αποθήκευσης δεδομένων και αρχείων για το σπίτι ή την επιχείρησή σας αλλά ακόμη δεν έχετε καταλήξει ποιο είναι το καταλληλότερο σύστημα που χρειάζεστε να προμηθευτείτε. Μάθετε όσα χρειάζεστε να γνωρίζετε για τα συστήματα NAS και ποια συστήνονται να επιλέξετε για οικιακές ή επαγγελματικές ανάγκες.
Οθόνες Samsung: Επιλέξτε την ιδανική για τις ανάγκες σας!
11 Σεπτεμβρίου 2017
Αναζητάτε ένα αξιόπιστο μόνιτορ για τον υπολογιστή σας αλλά ακόμη δεν έχετε καταλήξει στην απόφασή σας. Δείτε παρακάτω πώς θα καταφέρετε να επιλέξετε την ιδανική οθονη υπολογιστη για τις απαιτήσεις σας και ποιες συστήνουν οι ειδικοί του websupplies.gr ανάμεσα στα καλύτερα μοντέλα της εταιρείας Samsung.
Τα top απαραίτητα προϊόντα τεχνολογίας για φοιτητές
01 Σεπτεμβρίου 2017
Η καινούρια ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει και όντας φοιτητές χρειάζεστε τον καλύτερο εξοπλισμό για τις σπουδές αλλά και για την ψυχαγωγία σας. Εκτυπωτές, φορητοί υπολογιστές, οθόνες, ποντίκια, τσάντες laptop, κάρτες μνήμης και ακουστικά είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα που χρειάζεστε.
Είστε φοιτητής; Εκτυπώστε ό,τι χρειάζεστε γρήγορα και οικονομικά
25 Αυγούστου 2017
Εργασίες, σημειώσεις, παρουσιάσεις, φωτογραφίες και σχέδια είναι μερικά μόνο από αυτά που συνηθίζετε να εκτυπώνετε στο πλαίσιο των σπουδών αλλά και της φοιτητικής σας καθημερινότητας. Αναζητάτε λοιπόν να προμηθευτείτε μια αξιόπιστη εκτυπωτική συσκευή για να πραγματοποιείτε οικονομικές εκτυπώσεις στην άνεση του σπιτιού σας.
5+1 λύσεις για να επεκτείνετε τη συνδεσιμότητα του Mac υπολογιστή σας
21 Αυγούστου 2017
Διαθέτετε έναν σύγχρονο φορητό υπολογιστή Mac και επιδιώκετε να αυξήσετε τις δυνατότητες συνδεσιμότητάς του ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες σας. Είτε επιθυμείτε να συνδέετε τις κάρτες μνήμης άλλων συσκευών, είτε χρειάζεστε έναν συμβατό μετατροπέα για να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με άλλες συσκευές, η λύση βρίσκεται με τα card readers και τα docking stations.
Ζήστε την απόλυτη Gaming εμπειρία στο σπίτι σας!
03 Αυγούστου 2017
Το gaming για εσάς είναι κάτι παραπάνω από διασκέδαση. Σημαίνει ελευθερία, ικανότητα και ομαδικότητα. Δείτε τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε τη gaming εμπειρία σας και να απολαμβάνετε στο έπακρο κάθε νέα πρόκληση στην άνεση του σπιτιού σας.