Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
RSS

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Value for money συσκευές για όλους από την fluo.
01 Νοεμβρίου 2018
Aνταγωνίζεται επάξια τους παγκόσμιους κολοσσούς, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα τεχνολογίας, που ήδη κυκλοφορούν στο εγχώριο και διεθνές εμπόριο.
Antec: Η ήρεμη δύναμη στον εξοπλισμό για pc
17 Οκτωβρίου 2018
Όσοι ξέρουν από gaming, γνωρίζουν ποια είναι η Antec -η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με εξοπλισμό για υπολογιστές και καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα κουτιά υπολογιστών που διαθέτει στο παγκόσμιο εμπόριο, τα τροφοδοτικά, τον εξοπλισμό ψύξης, τα αξεσουάρ για notebooks και τη σειρά Antec Mobile Products (A.M.P.) (ηχεία Bluetooth, ακουστικά, φορητές μπαταρίες). Ξεχωρίζει δε, για την τεχνολογική αιχμή των προϊόντων της την οποία εκτιμούν και προτιμούν εκατομμύρια χρήστες από 40 χώρες του κόσμου!
Πώς να επιλέξετε την ιδανική οθόνη Dell
28 Σεπτεμβρίου 2018
Η επιλογή της πλέον κατάλληλης οθόνης για τον υπολογιστή σας είναι πολύ σημαντική και σε καμία περίπτωση, «εύκολη υπόθεση». Είτε είστε φανατικός gamer είτε «απλός» χρήστης που πλοηγείται στο Διαδίκτυο από desktop, η ιδανική οθόνη για τις ανάγκες σας πρέπει τουλάχιστον να παρέχει αξιοπιστία και άνεση στη χρήση.
Τα απαραίτητα gadgets για την tech τσάντα σας!
18 Σεπτεμβρίου 2018
Η καθημερινότητα σάς αναγκάζει να βρίσκεστε πολλές ώρες της ημέρας εκτός σπιτιού. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν, να χρειάζεστε κάποια πράγματα μαζί σας τα οποία σας διευκολύνουν στη μετακίνηση, τη δουλειά και τις υπόλοιπες ασχολίες σας. Δείτε παρακάτω ποια gadgets είναι απαραίτητα να τοποθετήσετε μέσα στην tech τσάντα σας, ώστε να έχετε πρόσβαση στον εξοπλισμό σας κάθε στιγμή της πολυάσχολης ημέρας σας.
HP DeskJet για… φοιτητές με απαιτήσεις!
31 Αυγούστου 2018
Λίγο πριν περάσετε για πρώτη φορά την μεγάλη πόρτα του πανεπιστημίου με την ιδιότητα του φοιτητή, διανύετε μια περίοδο καταγραφής των αγορών που πρέπει να κάνετε ώστε να ξεκινήσετε το ακαδημαϊκό έτος με τα καλύτερα δυνατά εφόδια.
Η Satechi σάς λύνει τα χέρια με μοναδικά προϊόντα τεχνολογίας
10 Αυγούστου 2018
Δείτε ποια gadgets είναι καλό να έχετε μαζί σας.
5 λύσεις που θα «σώσουν» τις διακοπές σας!
26 Ιουλίου 2018
Δείτε ποια gadgets είναι καλό να έχετε μαζί σας.
HP Sprocket αλλάζει τα δεδομένα στην εκτύπωση!
20 Ιουλίου 2018
Αν είστε λάτρης των φωτογραφιών, αυτός ο εκτυπωτής είναι σαν να σχεδιάστηκε για εσάς!
Τα 6 Top προϊόντα για ατελείωτη διασκέδαση στην παραλία!
13 Ιουλίου 2018
Μαγιό, πετσέτα, αντηλιακό… Τι άλλο χρειάζεται να πάρετε μαζί σας στην παραλία ώστε να εξασφαλίσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης;
5 χρήσιμα gadgets για το ταξίδι των διακοπών
13 Ιουλίου 2018
Ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές και τακτοποιείτε τις τελευταίες λεπτομέρειες προτού κλείσετε το φερμουάρ της βαλίτσας. Αναρωτιέστε ωστόσο, ποια χρήσιμα gadgets θα μπορούσατε να πάρετε μαζί σας καθώς το ταξίδι πρόκειται να είναι πολύωρο.