Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Blog
01 Ιανουαρίου 2020
Πώς το gaming περνάει την ψυχαγωγία σε… άλλη διάσταση!
Τα τελευταία χρόνια, το gaming έχει πάει σε άλλο επίπεδο και με την εξέλιξη της τεχνολογίας τα βιντεοπαιχνίδια έχουν γίνει πιο συναρπαστικά από ποτέ.
23 Δεκεμβρίου 2019
Τα δώρα του Αϊ Βασίλη - Οικονομικές προτάσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα
Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την Πρωτοχρονιά και οι περισσότεροι από εμάς αναζητάμε τα δώρα που σχεδιάζουμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
16 Δεκεμβρίου 2019
Γιορτές με tech διάθεση - Οι top λύσεις για κάθε ανάγκη!
Περιμένεις με χαρά μικρού παιδιού τις γιορτές για να αγοράσεις τα gadgets που λαχταράς και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για το σπίτι και το γραφείο;
25 Νοεμβρίου 2019
Ασύρματα ποντίκια gaming - Ζήσε την απόλυτη δράση χωρίς περιορισμούς
Δες ποια χαρακτηριστικά χρειάζεται να εξετάσεις στα ασύρματα ποντίκια gaming προτού κάνεις την επιλογή σου.
15 Νοεμβρίου 2019
Πολυμηχάνημα laser - Πώς να επιλέξεις το πιο χρήσιμο εργαλείο για το γραφείο
Αναζητάς ένα αξιόπιστο πολυμηχάνημα laser προκειμένου να εξοπλίσεις το γραφείο σου καθώς οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ ο χρόνος πάντα… περιορισμένος.
29 Οκτωβρίου 2019
Πόση RAM χρειάζεται τελικά το Gaming PC σου;
Η μνήμη RAM (Random Access Memory) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη λειτουργία του σύγχρονου υπολογιστή. Ειδικά αν διαθέτεις gaming PC, το οποίο έχει… παραπάνω απαιτήσεις, η μνήμη RAM θεωρείται καίριας σημασίας για την απόδοση των video games, επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την όλη εμπειρία gaming.
16 Οκτωβρίου 2019
Noob Alert: Μάθε τα 5 SOS πριν αγοράσεις νέα ηχεία!
Είναι δύσκολο στην εποχή μας να φανταστεί κανείς έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή χωρίς... ηχεία, καθώς είναι απαραίτητα τόσο στην εργασία, όσο και στην επικοινωνία και τη διασκέδαση!
25 Σεπτεμβρίου 2019
FIFA 20 - Μάθε τα πάντα για το νέο FIFA
Ευχάριστα τα νέα για τους λάτρεις των video games ποδοσφαίρου. Το FIFA 20 μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά!
10 Σεπτεμβρίου 2019
Desktop PC - Πώς θα επιλέξεις τον ιδανικό για εσένα!
Το desktop pc αποτελεί μια σταθερή αξία σε κάθε σπίτι, γραφείο ή επιχείρηση καθότι παρέχει ποικίλα πλεονεκτήματα στους χρήστες που το χρησιμοποιούν για εργασία ή για διασκέδαση.
19 Αυγούστου 2019
5 tech λύσεις που αναβαθμίζουν τη φοιτητική σου ζωή
Η γκάμα ηλεκτρονικών μέσων και συσκευών που έχει ένας φοιτητής είναι ίσως η πληρέστερη που μπορεί να υπάρξει. Από laser εκτυπωτές μέχρι το ταχύτερο router της αγοράς, το σπίτι ενός εφήβου που διαβαίνει πρώτη φορά τα φοιτητικά έδρανα, θυμίζει περισσότερο ηλεκτρονικό κατάστημα παρά διαμέρισμα. Και όχι άδικα. Είτε μόλις έχεις περάσει σε κάποια σχολή, είτε είσαι γονιός πρωτοετή, αυτός ο οδηγός ήρθε για να σου δείξει την σημασία της τεχνολογίας στη ζωή του φοιτητή και να σου «λύσει» τα χέρια μια και καλή για τις ανάγκες που μπορεί να παρουσιαστούν.