ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Blog
13 Δεκεμβρίου 2018
Super ιδέες για να προσφέρεις τα πιο ξεχωριστά εορταστικά δώρα!
Η εορταστική περίοδος έχει ξεκινήσει, τα φωτάκια σε σπίτια και δρόμους αναβοσβήνουν ρυθμικά εδώ και μέρες και εσύ… έχεις αρχίσει να αναζητάς τα κατάλληλα εορταστικά δώρα για φίλους και συγγενείς, ώστε να είσαι απόλυτα έτοιμος!Τι δώρο λοιπόν, σκέφτεσαι να πάρεις στη σύντροφό σου; Στη μητέρα σου; Στην καλύτερή σου φίλη;
30 Νοεμβρίου 2018
Γιατί πρέπει να αναβαθμίσεις σε SSD τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή
Σου συμβαίνει συχνά τελευταία να «κολλάει» ο υπολογιστής ακόμα και όταν εκτελείς συνηθισμένες εργασίες; Το σύστημα σε ενημερώνει ότι η χρήση του δίσκου έχει ανεβεί σε υψηλά επίπεδα, οπότε και εσύ ψάχνεις να βρεις τι πηγαίνει τόσο στραβά…
16 Νοεμβρίου 2018
Ποιοτικές εκτυπώσεις με την υπογραφή της Canon
Η Canon δεν χρειάζεται συστάσεις. Η ιαπωνική φίρμα που μετράει περισσότερα από 80 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά, εξακολουθεί να μας συναρπάζει με την τεχνολογική αιχμή των προϊόντων της.
01 Νοεμβρίου 2018
Value for money συσκευές για όλους από την fluo.
Aνταγωνίζεται επάξια τους παγκόσμιους κολοσσούς, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα τεχνολογίας, που ήδη κυκλοφορούν στο εγχώριο και διεθνές εμπόριο.
17 Οκτωβρίου 2018
Antec: Η ήρεμη δύναμη στον εξοπλισμό για pc
Όσοι ξέρουν από gaming, γνωρίζουν ποια είναι η Antec -η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με εξοπλισμό για υπολογιστές και καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα κουτιά υπολογιστών που διαθέτει στο παγκόσμιο εμπόριο, τα τροφοδοτικά, τον εξοπλισμό ψύξης, τα αξεσουάρ για notebooks και τη σειρά Antec Mobile Products (A.M.P.) (ηχεία Bluetooth, ακουστικά, φορητές μπαταρίες). Ξεχωρίζει δε, για την τεχνολογική αιχμή των προϊόντων της την οποία εκτιμούν και προτιμούν εκατομμύρια χρήστες από 40 χώρες του κόσμου!
28 Σεπτεμβρίου 2018
Πώς να επιλέξετε την ιδανική οθόνη Dell
Η επιλογή της πλέον κατάλληλης οθόνης για τον υπολογιστή σας είναι πολύ σημαντική και σε καμία περίπτωση, «εύκολη υπόθεση». Είτε είστε φανατικός gamer είτε «απλός» χρήστης που πλοηγείται στο Διαδίκτυο από desktop, η ιδανική οθόνη για τις ανάγκες σας πρέπει τουλάχιστον να παρέχει αξιοπιστία και άνεση στη χρήση.
18 Σεπτεμβρίου 2018
Τα απαραίτητα gadgets για την tech τσάντα σας!
Η καθημερινότητα σάς αναγκάζει να βρίσκεστε πολλές ώρες της ημέρας εκτός σπιτιού. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν, να χρειάζεστε κάποια πράγματα μαζί σας τα οποία σας διευκολύνουν στη μετακίνηση, τη δουλειά και τις υπόλοιπες ασχολίες σας. Δείτε παρακάτω ποια gadgets είναι απαραίτητα να τοποθετήσετε μέσα στην tech τσάντα σας, ώστε να έχετε πρόσβαση στον εξοπλισμό σας κάθε στιγμή της πολυάσχολης ημέρας σας.
31 Αυγούστου 2018
HP DeskJet για… φοιτητές με απαιτήσεις!
Λίγο πριν περάσετε για πρώτη φορά την μεγάλη πόρτα του πανεπιστημίου με την ιδιότητα του φοιτητή, διανύετε μια περίοδο καταγραφής των αγορών που πρέπει να κάνετε ώστε να ξεκινήσετε το ακαδημαϊκό έτος με τα καλύτερα δυνατά εφόδια.
10 Αυγούστου 2018
Η Satechi σάς λύνει τα χέρια με μοναδικά προϊόντα τεχνολογίας
Δείτε ποια gadgets είναι καλό να έχετε μαζί σας.
26 Ιουλίου 2018
5 λύσεις που θα «σώσουν» τις διακοπές σας!
Δείτε ποια gadgets είναι καλό να έχετε μαζί σας.