clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Ποιες συσκευές χρειάζεστε για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Ποιες συσκευές χρειάζεστε για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Όταν λειτουργείτε μία επιχείρηση, είτε από τον επαγγελματικό σας χώρο, είτε από το γραφείο του σπιτιού σας, είναι απαραίτητο να έχετε στη διάθεσή σας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Οι αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις μπορούν να διασφαλίσουν την αποδοτική λειτουργία του γραφείου σας αλλά και να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητά σας.

Δείτε ποιες συσκευές συνδράμουν στην καλύτερη οργάνωση της δουλειάς σας και με ποια κριτήρια θα επιλέξετε τις πλέον κατάλληλες για να καταφέρετε να εργάζεστε αποδοτικά χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις.

 

Desktop

Επιλέξτε έναν επεξεργαστή που να έχει κατασκευαστεί για επαγγελματική χρήση, καθώς είναι σημαντικό να σας προσφέρει την αξιοπιστία που χρειάζεστε στη δουλειά σας. Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της χρήσης που σκοπεύετε να κάνετε. Προτιμήστε να διαλέξετε ένα ισχυρό στο multitasking desktop ώστε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εκτελείτε ποικίλες εργασίες ταυτοχρόνως. Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος του επεξεργαστή, η μνήμη του συστήματος και η χωρητικότητα αποθήκευσης αποτελούν ζωτικής σημασίας κριτήρια για την επιλογή σας.

 

Οθόνη υπολογιστή

Προτιμήστε να προμηθευτείτε μία υψηλής ποιότητας οθονη υπολογιστη έτσι ώστε να εργάζεστε με άνεση χωρίς να επιβαρύνετε την όρασή σας. Ένα μόνιτορ 27 ιντσών μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων γραφείων, εκτός και αν το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας σχετίζεται με την επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού. Ελέγξτε την ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη να είναι υψηλή ώστε να βλέπετε περισσότερες λεπτομέρειες και η συχνότητα ανανέωσης πλαισίων εξίσου. Η υψηλή συχνότητα ανανέωσης βοηθάει στον περιορισμό του «τρεμουλιάσματος» της οθόνης και στη μείωση της κούρασης των ματιών σας.

 

Πολυμηχάνημα

Τα πολυμηχανηματα συνιστούν τις πλέον χρήσιμες συσκευές για τα γραφεία επιχειρήσεων καθώς παρέχουν 4 ξεχωριστές λειτουργίες σε 1 συσκευή. Προτιμήστε να επιλέξετε ένα μοντέλο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας εξετάζοντας προσεκτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Αν πρόκειται για παράδειγμα να χρησιμοποιούν τη συσκευή πολλοί χρήστες, χρειάζεστε το πολυμηχάνημα να διαθέτει δυνατότητα δικτύωσης. Προνοήστε επιπλέον για την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, επιλέγοντας μία ενεργειακά αποδοτική συσκευή που να προσφέρει τη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης.

 

Modem Router

Επενδύστε σε ένα προηγμένο modem router για τη δημιουργία ασύρματου δικτύου στον χώρο του γραφείου σας, που επιτρέπει την απευθείας σύνδεση περισσότερων υπολογιστών στο Internet ενσύρματα και ασύρματα. Ελέγξτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ώστε να ανταποκρίνεται στα δεδομένα και τις ανάγκες σας. Προτιμήστε μία συσκευή dualband που υποστηρίζει συχνότητα λειτουργίας και στα 2.4 (η πιο συνηθισμένη) και στα 5 GHz. Εξετάστε ακόμη, αν διαθέτει firewall, ένα σύστημα δηλαδή που προστατεύει τους υπολογιστές από απειλές του Διαδικτύου.  

 

UPS

Αποτελεί μια αναγκαία συσκευή για την ενεργειακή υποστήριξη υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών. Το UPS προστατεύει τις συσκευές του γραφείου σας από τις αυξομειώσεις στην τάση της ηλεκτρικής ενέργειας και ακόμη, τις τροφοδοτεί με ρεύμα, αν διακοπεί η παροχή από το κεντρικό δίκτυο. Προκειμένου να επιλέξετε το ιδανικό για τις ανάγκες σας είναι σημαντικό να έχετε εξετάσει εκ των προτέρων πόση χωρητικότητα απαιτούν οι συσκευές που σκοπεύετε να συνδέσετε στο UPS από τις μπαταρίες του.