clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Ασύρματα ποντίκια gaming - Ζήσε την απόλυτη δράση χωρίς περιορισμούς

Ασύρματα ποντίκια gaming - Ζήσε την απόλυτη δράση χωρίς περιορισμούς

Δες ποια χαρακτηριστικά χρειάζεται να εξετάσεις στα ασύρματα ποντίκια gaming προτού κάνεις την επιλογή σου.

Σε συναρπάζει, σε απογειώνει, σε παθιάζει! Ο λόγος φυσικά για το gaming, που αποτελεί την αγαπημένη σου ενασχόληση, καθώς σου προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, όπου και αν βρίσκεσαι.

Αν θέλεις όσο τίποτα άλλο να αναβαθμίσεις ουσιαστικά τη gaming εμπειρία σου, οι ειδικοί του websupplies.gr συστήνουν να βελτιώσεις τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ξεκινώντας από ένα ασύρματο gaming ποντίκι.

Παρακάτω θα δεις σε ποια τεχνικά χαρακτηριστικά των ασύρματων gaming ποντικιών αξίζει να εστιάσεις και κατ’ επέκταση να «επενδύσεις», ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για τις δικές σου ανάγκες και να απολαμβάνεις κάθε φορά ανεπανάληπτη εμπειρία gaming.

 

Γιατί χρειάζεσαι ένα νέας γενιάς ασύρματο gaming ποντίκι

Ο τρόπος με τον οποίο το ποντίκι συνδέεται με το pc συνιστά ένα πολύ βασικό παράγοντα που επηρεάζει σημαντικά την επιλογή του καταλληλότερου μοντέλου.

Στο άρθρο αυτό γίνεται λόγος για τα ασύρματα ποντίκια που προορίζονται για gaming καθώς μια μεγάλη μερίδα χρηστών τα προτιμά έναντι των ενσύρματων.

Οι gamers που διαλέγουν ενσύρματο gaming ποντίκι πιθανώς θεωρούν ότι σημειώνουν καλύτερες επιδόσεις στην απόκριση χάρη στην αξιοπιστία που αισθάνονται για τις ενσύρματες συσκευές εν γένει.

Άλλοι δε, αναφέρουν ότι επιλέγουν ενσύρματο για το ότι δεν απαιτεί ούτε μπαταρίες ούτε χρόνο φόρτισης, επομένως το κρίνουν ως πιο οικονομικό σε μακροπρόθεσμη περίοδο.

Ένα σύγχρονο ασύρματο ποντίκι gaming δεν υστερεί σε τίποτα από άποψη αξιοπιστίας σε σχέση με το ενσύρματο, ούτε πλέον παρατηρούνται περιστατικά «lag», όπως μπορεί να συνέβαινε σε χρήστες τα περασμένα χρόνια.

Ο χρόνος λειτουργίας του ανάμεσα στις φορτίσεις έχει αυξηθεί σημαντικά και επιπλέον, μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόκληση gaming, με τον ίδιο δυναμισμό που «μάχεται» και ένα ενσύρματο ποντίκι gaming.

 

Ποια τεχνικά χαρακτηριστικά πρέπει να εξετάσεις πριν επιλέξεις

 

Ευαισθησία DPI

Στο gaming είναι σημαντικό το ποντίκι που χρησιμοποιείς να ακολουθεί τις κινήσεις του χεριού σου με ακρίβεια. Όσο πιο ακριβές είναι το ποντίκι, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στον στόχο της νίκης. Η ευαισθησία του ποντικιού μετριέται σε DPI και στα προηγμένα ποντίκια gaming αυτή ρυθμίζεται από τον χρήστη ώστε να έχεις τη δυνατότητα να το προσαρμόζεις στις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. Επίλεξε ένα μοντέλο με τιμή ευαισθησίας που ξεπερνάει τα 2.000 DPI για να σε εξυπηρετήσει στα περισσότερα games με τα οποία καταπιάνεσαι.

 

Πλήκτρα προγραμματιζόμενα

Τα πλήκτρα σε ένα gaming ποντίκι είναι ότι και το γκάζι… στο αυτοκίνητο! Πολλά games απαιτούν περισσότερες εντολές με πλήκτρα, γι αυτό πλέον αποτελούν ένα ιδιαίτερα εξυπηρετικό πλεονέκτημα που αξίζει να αναζητήσετε, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Τα καινούρια ασύρματα ποντίκια gaming διαθέτουν πλήκτρα σε εργονομικά σημεία, τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν από τον χρήστη. Αν ο προϋπολογισμός σου δεν επαρκεί για να αποκτήσεις ένα ποντίκι με υψηλή ευαισθησία και με πολλά πλήκτρα, προτίμησε να «θυσιάσεις» λίγη από την ευαισθησία, θέτοντας σε προτεραιότητα τα πλήκτρα.

 

Εργονομικός σχεδιασμός

Πώς θα κάνεις το gaming πιο άνετο και πιο διασκεδαστικό; Εξασφαλίζοντας φυσικά, τον παράγοντα της εργονομίας του ποντικιού προτού το προμηθευτείς. Το πολύωρο gaming συχνά μπορεί να προκαλέσει κούραση ενώ οι δυναμικοί gamers μπορεί ακόμη και να τραυματιστούν στη διάρκεια ενός συγκλονιστικού αγώνα. Γι αυτό είναι σημαντικό το ασύρματο ποντίκι gaming που θα επιλέξεις να ανταποκρίνεται στον τρόπο που έχεις συνηθίσει να το χρησιμοποιείς και να ξεκουράζει το χέρι σου από τις διαρκείς κινήσεις.