clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Γιορτές με tech διάθεση - Οι top λύσεις για κάθε ανάγκη!

Γιορτές με tech διάθεση - Οι top λύσεις για κάθε ανάγκη!

Περιμένεις με χαρά μικρού παιδιού τις γιορτές για να αγοράσεις τα gadgets που λαχταράς και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για το σπίτι και το γραφείο;

Από οθόνες μέχρι εκτυπωτές και από ακουστικά μέχρι προϊόντα gaming, ό,τι αναζητάς από ευκαιρίες τεχνολογίας μπορείς να το βρεις, χάρη στην τεράστια ποικιλία και τις εορταστικές προσφορές, που ικανοποιούν κάθε ανάγκη!

Προκειμένου λοιπόν, να μπεις στο κλίμα των γιορτών -αν δεν έχεις ήδη «πιάσει» το mood των ημερών- σου προτείνουμε τα top προϊόντα που μπορείς να προμηθευτείς αυτή την περίοδο, ώστε να επωφεληθείς από τις τελευταίες προσφορές της χρονιάς που πλησιάζει στη δύση της.

 

Εκτυπωτές για επαγγελματικές εκτυπώσεις στο σπίτι και το γραφείο

Αν χρειάζεσαι έναν εκτυπωτή, τώρα είναι η ευκαιρία σου, είτε τον προορίζεις για το σπίτι, είτε είσαι επιχειρηματίας και σκέφτεσαι να εξοπλίσεις κατάλληλα το γραφείο σου.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχεις τη δυνατότητα να εκτυπώνεις ό,τι χρειάζεσαι, από φωτογραφίες μέχρι επαγγελματικά έγγραφα, στην άνεση του χώρου σου με πλήρως ελεγχόμενο κόστος.

Στην επιχείρηση δε, θα μπορείς να εκτυπώνεις μεγάλες ποσότητες εγγράφων σε αστραπιαίο χρόνο και με άριστη ποιότητα, ενώ αν επιλέξεις κάποιο μοντέλο σε wireless έκδοση θα μπορείς να μοιράζεσαι τη συσκευή σε πραγματικό χρόνο με πολλούς χρήστες.

Πρόλαβε λοιπόν στις γιορτές και επίλεξε εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας με προσφορές μέχρι και 39% μειωμένη τιμή!

 

Αξεσουάρ Gaming για δυναμικό παιχνίδι παντού

Είσαι φοιτητής και τώρα στις γιορτές έχεις αρκετό χρόνο για gaming, πέρα από τη… μελέτη για την εξεταστική. Αυτή είναι η στιγμή να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου και να απογειώσεις το αγαπημένο σου χόμπι με μοναδικά προϊόντα gaming που να ανταποκρίνονται στο budget σου.

Από gaming αξεσουάρ έχεις τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις τη συλλογή σου επιλέγοντας από τα διαθέσιμα ακουστικά, ποντίκια, mousepad, πληκτρολόγια, χειριστήρια, καρέκλες για gaming, και διάφορα άλλα με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 50%!

Πολλά από αυτά είναι απαραίτητα, αφού κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του γνωρίζει ότι πρέπει να προμηθευτεί ειδικό mouse και πληκτρολόγιο για gaming, διότι έχουν πολύ υψηλότερη ταχύτητα απόκρισης στις εντολές που δίνουμε, καθώς και ειδικές ρυθμίσεις.

Ακόμα, τα ακουστικά gaming διαθέτουν μικρόφωνο επικοινωνίας για online παιχνίδι, ενώ η υψηλή ποιότητα ήχου τους με τα βαθιά μπάσα θα σου δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι.

 

Οθόνη υπολογιστή για εργασία και διασκέδαση στο full

Εργάζεσαι πολύ συχνά στον υπολογιστή από το σπίτι και συνηθίζεις να διασκεδάζεις παρακολουθώντας ταινίες και σειρές στην οθόνη. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να προμηθευτείς μια νέα που να προσιδιάζει στις ανάγκες σου και να σε εξυπηρετεί απόλυτα.

Πιθανώς χρειάζεσαι να προμηθευτείς μία πιο μεγάλη οθόνη υπολογιστή με υψηλή ανάλυση και μάλιστα, σε προσφορά μέχρι και 30%, έτσι ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις την προβολή ταινιών αλλά και videogames στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Θα διαπιστώσεις ότι η διαφορά είναι μεγάλη και ότι η εικόνα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Σε κάθε περίπτωση, επίλεξε μια οθόνη που να διαθέτει σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις που σε προστατεύουν από την καταπόνηση των ματιών και καθιστούν πιο ξεκούραστη την πολύωρη θέαση ή χρήση του υπολογιστή.

 

Εξωτερικός σκληρός δίσκος για ασφαλή data όπου και αν βρίσκεσαι

Πάντα ήθελες να προμηθευτείς έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά μπορεί να χάθηκες στην αναζήτηση χωρίς να τον έχεις αποκτήσει ακόμη.

Αν η ασφάλεια των δεδομένων του υπολογιστή σου είναι επιτακτική για εσένα και την εργασία σου, τότε μπορείς να επιλέξεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με χωρητικότητα που να υπερκαλύπτει τις τρέχουσες ανάγκες σου ώστε να σε εξυπηρετεί και για τα επόμενα χρόνια.

Αποκτώντας έναν καινούριο εξωτερικό σκληρό δίσκο δεν θα χρειάζεται ποτέ να ανησυχήσεις μην χαθούν τα αρχεία σου, οι φωτογραφίες σου, η συλλογή με τη μουσική σου και φυσικά, όλα τα δεδομένα που είναι σημαντικά για εσένα, στα οποία μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτά όποτε επιθυμείς.