clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για το 2020 - πώς να επιλέξετε τον ιδανικό

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για το 2020 - πώς να επιλέξετε τον ιδανικό

Όταν ψάχνεις να εντοπίσεις μια καινούρια εκτυπωτική συσκευή για τις ανάγκες σου, σίγουρα το εγχείρημα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζει στην αρχή!

Η τεράστια ποικιλία σε εκτυπωτές που είναι στη διάθεσή σου στο εμπόριο πιθανώς σε μπερδεύει και σε αποπροσανατολίζει από τις πραγματικές προϋποθέσεις που χρειάζεσαι να πληροί ώστε να σε εξυπηρετήσει πλήρως.

Δες παρακάτω όσα είναι απαραίτητο να προσέξεις προτού επιλέξεις έναν νέο εκτυπωτή για το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σου και ποιοι είναι οι ανερχόμενοι, καλύτεροι εκτυπωτές για το 2020.

Πώς να επιλέξεις τον καλύτερο εκτυπωτή για τις ανάγκες σου

Ο καλύτερος εκτυπωτής για τις ανάγκες σου είναι αυτός που μπορεί να τις εξυπηρετήσει, είτε αφορούν σε οικιακές εκτυπωτικές εργασίες είτε σε επαγγελματικές.

Σίγουρα είναι διαφορετικές οι χρήσεις για κάθε ενδιαφερόμενο, επομένως είναι σημαντικό προτού καταλήξεις στην απόφασή σου να γνωρίζεις τις τεχνικές λειτουργίες που μπορούν να τις καλύψουν.

Το πρώτο βασικό δίλημμα που έχεις να αντιμετωπίσεις συνοψίζεται στο εξής: Inkjet ή Laser;

Οι εκτυπωτές Inkjet παραμένουν οι δημοφιλέστεροι της αγοράς καθώς προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτυπώνουν οτιδήποτε χρειάζονται: έγγραφα, παρουσιάσεις, φωτογραφίες και λοιπά.  

Οι εκτυπωτές Laser έχουν κερδίσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς τα τελευταία χρόνια διότι παρέχουν υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης σε χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα από εκτυπωτές Inkjet με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Άρα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σιγουρευτείς ότι η χρήση που επιδιώκεις να κάνεις στον εκτυπωτή μπορεί να υποστηριχθεί από τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου που επιλέγεις, πέρα από τον παράγοντα του κόστους.

Όσον αφορά στο κόστος, χρειάζεται να συνυπολογίσεις δύο παραμέτρους: το κόστος της αγοράς και το κόστος της λειτουργίας.

Δηλαδή, σε πολλές περιπτώσεις σε συμφέρει να προμηθευτείς έναν εκτυπωτή ακριβότερο από αυτό που είχες αρχικά εκτιμήσει, αν είναι εφικτό να εξοικονομήσει χρήματα από τη λειτουργία του.

Η εκτύπωση διπλής όψης είναι μια από τις λειτουργίες που καταφέρνουν να μειώνουν αποτελεσματικά το κόστος χρήσης του εκτυπωτή, αλλά αυτή τη δυνατότητα την παρέχουν μοντέλα εκτυπωτών που έχουν υψηλότερη τιμή στο κατάστημα.

Με άλλα λόγια, όταν επιλέγεις έναν νέο εκτυπωτή για το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σου, καλύτερα είναι να έχεις ενημερωθεί επαρκώς για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα μοντέλα που βρίσκεις στο εμπόριο ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις την πλέον συμφέρουσα επιλογή.

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για το 2020 - Οι νέες αφίξεις που συναρπάζουν

Laser Lexmark C3224dw Color

Είναι μικρός και αποτελεσματικός, κατάλληλος για εκτυπωτικές εργασίες γραφείου και μικρής επιχείρησης. Χάρη στην τεχνολογία Laser, μπορεί να παράγει έγχρωμες εκτυπώσεις με ταχύτητα έως 22 σελίδες το λεπτό και εξοικονομεί πόρους και χρήματα με την ενσωματωμένη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης.

Inkjet Canon Pixma TS305

Κατάλληλος για οικιακή και επαγγελματική χρήση, το νέο μοντέλο της Canon παρέχει εύκολη, ασύρματη εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών από έξυπνες συσκευές και υπηρεσίες cloud. Πρόκειται για μια πολύ προσιτή λύση ασύρματης εκτύπωσης εγγράφων υψηλής ποιότητας, χάρη στην Inkjet τεχνολογία που διαθέτει, και ζωηρών φωτογραφιών.

HP Laser 107a Mono

Το συμπαγές μέγεθός του καθιστά αυτόν τον εκτυπωτή κατάλληλο για κάθε γραφείο λόγω της εργονομίας που παρέχει. Παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε κάθε σελίδα και εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης έως 20 σελίδες το λεπτό. Αν χρειάζεσαι εκτυπώσεις με ευκρινές κείμενο, έντονο μαύρο χρώμα και καθαρά γραφικά, αυτό το μοντέλο σού δίνει τη λύση!

Βρες Εκτυπωτές από τα πιο Δημοφιλή Brands