clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Οι top φήμες για το Gaming που αναμένουμε να επιβεβαιωθούν φέτος!

Οι top φήμες για το Gaming που αναμένουμε να επιβεβαιωθούν φέτος!

Αν ασχολείστε με το gaming, σίγουρα αναζητάτε τις πιο… πιπεράτες φήμες για τα games που θα κάνουν την εμφάνισή τους στη διάρκεια της νέας χρονιάς!

Το ξέρουμε βέβαια ότι οι φήμες για τις νέες κυκλοφορίες ιντριγκάρουν όλους τους gamers που περιμένουν να μάθουν πώς και πώς τις εξελίξεις στα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι μόνο φήμες και δεν θα βγουν απαραίτητα όλες αληθινές.

Πάμε να τις δούμε λοιπόν:

 

1. To Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 θα κυκλοφορήσει φέτος:

Ναι ακούσατε καλά και είναι φανταστικά νέα, το καινούριο Legend of Zelda είναι προ των πυλών! Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου κομματιού το 2017, αξιόπιστες φήμες λένε ότι το sequel είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζαμε και πιθανότατα θα βγει μέσα στο 2020.

Όσοι είχατε παίξει το πρώτο Zelda, γνωρίζετε καλά ότι πρόκειται για αριστούργημα. Το παιχνίδι είναι action- adventure σε openworld και κυκλοφορεί από την Nintendo για τις πλατφόρμες Nintendo Switch και WiiU.

 

2. Το Grand Theft Auto VI φαίνεται στον ορίζοντα:

Εφτά χρόνια έχουν περάσει σχεδόν από τότε που βγήκε το γνωστό σε όλους Grand Theft Auto V, και οι fans του παιχνιδιού ακόμα περιμένουν να νιώσουν νέες συγκινήσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι φήμες λένε πως η αναμονή επιτέλους θα τελειώσει και το παιχνίδι θα βγει παράλληλα με την έκδοση του Playstation 5, δηλαδή περίπου στα τέλη του 2020.

Αν επιβεβαιωθούν, τότε όπως αντιλαμβάνεστε θα μιλάμε για υστερία, δεδομένου του χρόνου αναμονής και του πόσο επικό είναι αυτό το παιχνίδι!

Όσοι παίζουν σε PC βέβαια ίσως απογοητευτούν, αφού είναι πολύ πιθανό πάλι να βγει πρώτα για κονσόλες Playstation και Xbox και μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για PC.

 

3. Ο πραγματικός λόγος καθυστέρησης του Cyberpunk 2077:

Πόσες φορές έχουμε ακούσει ότι θα κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι μία συγκεκριμένη ημερομηνία και στη συνέχεια αυτό αναβάλλεται… για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό;

Η απάντηση είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε, αλλά στην περίπτωση του Cyberpunk 2077, ακούγεται ότι το XboxOne είναι πλέον παλιάς τεχνολογίας και δεν μπορεί να το υποστηρίξει!

Επομένως αν ισχύει αυτό, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγει τo  καινούριο Xbox στα τέλη της χρονιάς ή και το 2021.

 

4. Το Silent Hill επιστρέφει:

Φήμες λένε ότι το ατμοσφαιρικό survivalhorror παιχνίδι SilentHill είναι πάλι στα σκαριά από την Konami με δύο νέες κυκλοφορίες, μετά από οχτώ περίπου χρόνια που κυκλοφόρησε το τελευταίο κομμάτι!

Για όσους δεν γνωρίζουν, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για κορυφαίο παιχνίδι τρόμου που πρωτοβγήκε το 1999 και συνέχισε με συνολικά οκτώ sequels.

 

5. Το Resident Evil 8 θα καθυστερήσει και θα έχει λυκάνθρωπους:

Δυστυχώς για τους οπαδούς του θρυλικού ResidentEvil, πιθανώς να περιμένουν χρόνια για νέα κυκλοφορία, αφού σύμφωνα με φήμες δεν υπάρχει τίποτα να φαίνεται στον ορίζοντα.

Άλλες φήμες και εκτιμήσεις βέβαια υποστηρίζουν ότι μετά την επιτυχία του Resident Evil 7, το καινούριο sequel δεν πρέπει να είναι μακριά.

Μάλιστα λέγεται ότι ο Ethan θα είναι πάλι πρωταγωνιστής, αλλά και ότι αυτή τη φορά θα υπάρχουν και λυκάνθρωποι ως εχθροί στο παιχνίδι!