clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Πολυμηχάνημα laser - Πώς να επιλέξεις το πιο χρήσιμο εργαλείο για το γραφείο

Πολυμηχάνημα laser - Πώς να επιλέξεις το πιο χρήσιμο εργαλείο για το γραφείο

Αναζητάς ένα αξιόπιστο πολυμηχάνημα laser προκειμένου να εξοπλίσεις το γραφείο σου καθώς οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ ο χρόνος πάντα… περιορισμένος.

Τα πολυμηχανήματα laser φημίζονται για την ταχύτητα που σημειώνουν στην εκτέλεση των εργασιών, προτιμώνται για την οικονομία που παρέχουν στις εκτυπώσεις ενώ μπορείς να απολαμβάνεις τον συνδυασμό χρήσιμων λειτουργιών σε μία συσκευή: της εκτύπωσης, της αντιγραφής, της σάρωσης ακόμα και της αποστολής/λήψης φαξ.

Δες παρακάτω όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα πολυμηχανήματα laser προτού επιλέξεις το ιδανικό για τις απαιτήσεις της δουλειάς σου και πώς μπορείς να διαλέξεις το πλέον κατάλληλο, που θα σου παρέχει στο μέγιστο βαθμό όλα όσα χρειάζεσαι.

Γιατί αξίζει να επιλέξεις ένα πολυμηχάνημα laser

Το πολυμηχάνημα laser έχει τη δυνατότητα να εκτελεί διαφορετικές εργασίες που ξεπερνούν τις λειτουργίες ενός απλού εκτυπωτή. Μπορεί το κόστος ενός πολυμηχανήματος laser να εμφανίζεται αυξημένο σε σχέση με εκείνο ενός εκτυπωτή ίδιας τεχνολογίας, οι εργασίες ωστόσο που προσφέρει το πρώτο κάνει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη να μην θεωρεί την τιμή κριτήριο για την επιλογή του -παρά μόνο το ανώτατο χρηματικό όριο που μπορεί κάποιος να διαθέσει για την αγορά μιας νέας πολυλειτουργικής εκτυπωτικής συσκευής.

Έχοντας ένα πολυμηχάνημα laser στο γραφείο θα μπορείς να απολαμβάνεις εκτυπώσεις από κάθε pc ή άλλη συσκευή που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο, να δημιουργείς ψηφιοποιημένα αρχεία με το scanner που διαθέτει, να παράγεις φωτοτυπίες αλλά και να στέλνεις ή να λαμβάνεις φαξ -μια λειτουργία εξαιρετικά χρήσιμη ακόμη σε πολλές περιπτώσεις της ελληνικής γραφειοκρατικής πραγματικότητας.

Τα πολυμηχανήματα που συνδυάζουν τις διαφορετικές λειτουργίες δύο ή τριών άλλων συσκευών (είτε εκτυπωτής και scanner μαζί, είτε εκτυπωτής και scanner και fax) είναι ικανά να προσαρμόζονται στις ανάγκες χρήσης του κατόχου τους, ενώ έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιείς κάθε εργασία που χρειάζεσαι σε ελάχιστο χρόνο και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ποια τεχνικά χαρακτηριστικά χρειάζεται να προσέξεις

Το πολυμηχάνημα θεωρείται εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για κάθε γραφείο ή επιχείρηση. Προκειμένου να είσαι σίγουρος ότι θα σε εξυπηρετήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό είναι απαραίτητο να εξετάσεις τα σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων laser που βρίσκεις στο εμπόριο έτσι ώστε να προσιδιάζουν στις ανάγκες σου.

Δυνατότητα δικτύωσης

Τα μοντέλα πολυμηχανημάτων laser που διαθέτουν ενσωματωμένη θύρα Ethernet, ή ακόμη καλύτερα, συνδέονται σε ασύρματο δίκτυο, μπορούν να σε βολέψουν ποικιλοτρόπως καθώς δεν χρειάζονται να είναι συνδεδεμένα με υπολογιστή ή άλλη συσκευή για να λειτουργήσουν και να διεκπεραιώσουν τις εργασίες. Χάρη στη δυνατότητα δικτύωσης, είναι εφικτό πολλοί χρήστες ταυτοχρόνως να χρησιμοποιούν το ίδιο πολυμηχάνημα, γεγονός που αυξάνει την παραγωγικότητα όλης της ομάδας εργασίας.

Εκτύπωση διπλής όψης (duplexer)

Η εκτύπωση διπλής όψης αποτελεί για πολλά γραφεία απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή του κατάλληλου πολυμηχανήματος. Η δυνατότητα της συσκευής να εκτυπώνει αυτόματα και τις δύο όψεις των φύλλων χαρτιού επιφέρει οικονομία στα αναλώσιμα που χρησιμοποιείς πέρα του ότι συμφέρει και από περιβαλλοντική άποψη.

Διαχείριση συσκευής

Ένα σύγχρονο πολυμηχάνημα laser που διαθέτει οθόνη ελέγχου είναι σίγουρα πιο εύκολο στη χρήση του από άλλα παλαιότερα μοντέλα χωρίς οθόνη για τη διαχείριση των λειτουργιών. Η οθόνη ελέγχου καθιστά τη συσκευή εξαιρετικά απλή αφού σε αυτή εμφανίζονται οι λειτουργίες με επεξηγηματικά μενού, εικονίδια και λοιπά. Μέσω της οθόνης κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή χωρίς να χρειάζεται pc, tablet ή κινητό, να επιλέξει αρχεία προς εκτύπωση, να γνωρίζει τη στάθμη του toner ή κάποιο πιθανό πρόβλημα που μπορεί να διαγνώσει το λειτουργικό σύστημα του πολυμηχανήματος.

Βρες Εκτυπωτές από τα πιο Δημοφιλή Brands