clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Τα δώρα του Αϊ Βασίλη - Οικονομικές προτάσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Τα δώρα του Αϊ Βασίλη - Οικονομικές προτάσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την Πρωτοχρονιά και οι περισσότεροι από εμάς αναζητάμε τα δώρα που σχεδιάζουμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αν και εσύ διακατέχεσαι από το ίδιο mood αλλά δεν νιώθεις σίγουρος/η για το ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για κάθε ένα από τα συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα, δες παρακάτω τις καλύτερες και πιο οικονομικές ιδέες από τη μεγάλη ποικιλία σε websupplies.gr!

Τα καλύτερα εορταστικά δώρα τεχνολογίας για συγγενείς & φίλους

 

Για τη σύντροφό σου

Είναι γεγονός ότι οι άνδρες σπάνε το κεφάλι τους πολλές φορές για να βρουν το καλύτερο δώρο για το κορίτσι τους ή τη γυναίκα τους, ώστε να νιώσει ξεχωριστή.

Μπορείς να επιλέξεις, ανάλογα με τις ασχολίες της, είτε μία κομψή τσάντα μεταφοράς για laptop (από 6.50 ευρώ), είτε ένα smartband χεριού (από 23 ευρώ) με μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και λειτουργιών!

 

Για τον σύντροφό σου

Στους άνδρες αρέσουν πολύ τα πρακτικά προϊόντα τεχνολογίας και εδώ μπορείς να βρεις μπόλικες επιλογές σε οικονομική τιμή, όπως ένα ζευγάρι ακουστικά για τη μουσική του, τα παιχνίδια του και την επικοινωνία του! Οι τιμές για τα ακουστικά αρχίζουν από μόλις 5.70 ευρώ.

 

Για τους γονείς

Για τη μητέρα σου έχουμε την καλύτερη ιδέα για δώρο: μία κάρτα μνήμης για το smartphone της, έτσι ώστε να έχει χώρο για περισσότερες φωτογραφίες, που τόσο της αρέσει να αποτυπώνει!

Όσο για τον πατέρα σου, με ένα powerbank για τη συσκευή του δεν θα μείνει καθόλου παραπονεμένος, αφού δεν θα ξεμείνει ποτέ ξανά από μπαταρία! Οι τιμές αρχίζουν από 2.70 και 4.70 ευρώ αντίστοιχα.

 

Για τα παιδιά

Για τα μικρά αγόρια και κορίτσια, όποια και να είναι η σχέση σου μαζί τους, θα βρεις πολλά προϊόντα που θα τα ενθουσιάσει στην κατηγορία Toys. Επίλεξε για παράδειγμα ένα super παιχνίδι Playmobil με μόλις 3.30 ευρώ ή μία ηλεκτρονική κούκλα με 9.99 ευρώ!

 

Για τους εφήβους

Δύσκολη περίπτωση θα σκέφτεσαι… «όχι και τόσο» λέμε εμείς! Ο έφηβος γιος ή αδερφός σου θα ξετρελαθεί με ένα καινούριο gaming χειριστήριο που θα συνδέεται με τον υπολογιστή του, με την τιμή των controllers να ξεκινούν από 12.90 ευρώ.

Για την έφηβη κόρη ή αδερφή σου, που σίγουρα χρησιμοποιεί το κινητό της σε καθημερινή βάση, μπορείς να της κάνεις δώρο ένα πρακτικό handsfree σε τιμή που αρχίζει από 5.45 ευρώ.

 

Για τους ενήλικους φίλους/ αδέρφια:

Για τον φίλο ή τον αδερφό σου, μία πολύ καλή ιδέα για δώρο είναι ένα σετ ηχείων υπολογιστή, που αναδεικνύονται ως εξαιρετικά χρήσιμα τόσο για διασκέδαση, όσο και για εργασία. Στο websupplies.gr θα βρεις ηχεία με εξαιρετική ποιότητα ήχου και όμορφη εμφάνιση, σε τιμές που αρχίζουν από 8.60 ευρώ.

Για τη φίλη σου ή την αδερφή σου επίλεξε μια μοντέρνα θήκη για το smartphone της, αφού έχεις μάθει ποιο μοντέλο έχει βέβαια! Οι τιμές για τις θήκες κινητών είναι πολύ προσιτές και αρχίζουν από 2.50 ευρώ.

 

Για τη γιαγιά & τον παππού

Για τη γιαγιά ή/και τον παππού σου έχουμε να σου προτείνουμε κάτι πολύ χρήσιμο: ένα σύγχρονο ασύρματο τηλέφωνο. Είναι κάτι που θα κάνει τη ζωή και των δύο πιο εύκολη και θα έχεις τη δυνατότητα να συμβάλεις ευεργετικά στη διευκόλυνσή τους στην καθημερινή ζωή. Το κόστος για μια ασύρματη συσκευή σταθερής τηλεφωνίας είναι πολύ προσιτό, ξεκινώντας από τα 9 ευρώ.