clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Τα TOP 10 παιχνίδια που κάνουν θραύση στο παγκόσμιο gaming

Τα TOP 10 παιχνίδια που κάνουν θραύση στο παγκόσμιο gaming

Αν ασχολείσαι με το gaming, σίγουρα σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις πρώτος τα πιο hottrends που αφορούν στην αγαπημένη σου ασχολία.

Δες παρακάτω ποια είναι τα πιο δημοφιλή games που παίζονται φέτος σε όλο τον κόσμο!

Τα TOP 10 games που κάνουν θραύση φέτος

Καινούρια και παλιά, όλων των ειδών, αυτά είναι τα videogames που λατρεύουν οι gamers περισσότερο σε όλες τις γωνιές του πλανήτη:

 

1. CallofDuty: WWII:

Από τα κορυφαία first-personshooters όλων των εποχών, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, επιστρέφοντας με σκηνικό Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Είναι 2-3 χρόνια που έχει κυκλοφορήσει, και φημίζεται ιδιαίτερα για το φανταστικό onlinemultiplayer του, στο οποίο μπορείς να παίξεις με φίλους σου ή όχι και να εθιστείς σε λίγα μόλις λεπτά.

 

2. Counter-Strike: GlobalOffensive:

Πασίγνωστο στη gaming κοινότητα και όχι μόνο, το Counter- Strike, όσα χρόνια και να περάσουν, θα παραμένει διαχρονική αξία.

Επίσης first-personshooter, μόνο σε multiplayer, με την τελευταία έκδοση του “GlobalOffensive”, που κυκλοφόρησε το 2012. Για έμπειρους gamers με αστραπιαία αντανακλαστικά, διαφορετικά δεν έχεις πολλές ελπίδες.

 

3. The Legend of Zelda: Breath Of The Wild:

Η Nintendo έκανε το θαύμα της και δημιούργησε το 2017 ένα πραγματικό αριστούργημα. Εδώ καλείσαι να λύσεις διάφορα παζλ και να αναλάβεις αποστολές, ενώ εξερευνείς όσο θέλεις έναν πανέμορφο κόσμο. Μία δοκιμή θα σε πείσει.

 

4. Spider-Man:

Το Spider- Man κυκλοφόρησε για το Playstation 4 το 2018, και λίγοι περίμεναν ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία για παιχνίδι super-hero. Έντονες μάχες, τέλεια κίνηση, καλό story και πολλά άλλα θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον, πόσο μάλλον αν είσαι φαν.

 

5. League of Legends:

Ίσως το δημοφιλέστερο παιχνίδι παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, το οποίο πρωταγωνιστεί και στα eSports. Online multiplayer παιχνίδι μάχης σε αρένα, εμπευσμένο από το Warcraft, συνεχίζει να προκαλεί φρενίτιδα μετά από 11 περίπου χρόνια κυκλοφορίας.

 

6. Fortnite:

Ακόμα ένα online multiplayer παιχνίδι που παίζεται από εκατομμύρια gamers τα τελευταία τρία χρόνια, το Fortnite κέρδισε βραβείο για το καλύτερο multiplayer παιχνίδι του 2019. Το είδος του θεωρείται shooter survival σε αρένα, και είναι συμβατό με όλους τους υπολογιστές και τις κονσόλες.

 

7. Grand Theft Auto V:

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο για το Grand Theft Auto V, που παραμένει μετά από 7 χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια παγκοσμίως.

Ένα παιχνίδι δράσης σκέτη μαγεία, στο οποίο μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στην κυριολεξία, με αποστολές που θα σε κρατήσουν καρφωμένο στην καρέκλα για αμέτρητες ώρες.

 

8. Red Dead Redemption 2:

Η άγρια δύση ήρθε ξανά το 2018 στις οθόνες σου για να μείνει, μετά από το πρώτο επιτυχημένο κομμάτι. Εδώ θα απολαύσεις απίστευτα γραφικά, καλπάζοντας το άλογό σου σα γνήσιος καουμπόι μέσα στη φύση, ενώ σε περιμένει και μπόλικη δράση με κυνηγητό και «πιστολίδι».

 

9. Minecraft:

Το Minecraft είναι το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών και βγήκε το 2011. Εδώ απλά χτίζεις τρισδιάστατα κτίρια, μαζεύεις προμήθειες και πολεμάς σε έναν τετραγωνισμένο κόσμο.

 

10. Super Mario Odyssey:

O Super Mario παραμένει για δεκαετίες ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του gaming κοινού, και σε αυτό το πολύ επιτυχημένο παιχνίδι πλατφόρμας του 2017, μπορείς να ζήσεις ξανά τις περιπέτειές του.