clock icon
Δυνατότητα παράδοσης Next Day
cart icon
23.000+ προϊόντα
location icon
Pick up point
truck icon
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ εντός Αττικής
Menu
Προϊόντα
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Τι δεν πρέπει να ξεχάσω πριν πάω διακοπές

Τι δεν πρέπει να ξεχάσω πριν πάω διακοπές

Ήρθε η ώρα να βάλεις τα ακουστικά στο σακίδιό σου και να ετοιμάσεις τη βαλίτσα που θα πάρεις μαζί στις διακοπές. Τι άλλο όμως θα βοηθούσε να έχεις μέσα στο backpack σου, ώστε και να μην φορτωθείς περιττά πράγματα και να είσαι έτοιμος και από τεχνολογικής σκοπιάς; Γιατί κακά τα ψέματα, η τεχνολογία έχει γίνει μέρος της ζωής μας και βοηθάει όχι μόνο στην δουλειά αλλά και στο να απολαύσουμε στο μέγιστο βαθμό τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.

Ποια είναι όμως αυτά τα gadgets τα οποία θα πρέπει απαραιτήτως να έχεις μαζί σου για να βιώσεις στο έπακρο την εμπειρία του ταξιδιού;

 

Ακουστικά

Είναι το πρώτο που θα σκεφτούμε να βάλουμε στο σακίδιο και όχι άδικα. Τα ακουστικά είναι χρήσιμα τόσο κατά την διάρκεια της διαδρομής, που μπορούμε να ακούσουμε μουσική χωρίς να ενοχλούμε τους άλλους, όσο και κατά τη διαμονή μας. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ακουστικών: in ear, on ear, over ear και around ear. Ό,τι και αν επιλέξουμε με βάση τις ανάγκες μας, θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη επικοινωνία με τους άλλους χωρίς να μας ενοχλούν οι εξωτερικοί θόρυβοι. Επιπλέον για όσους προτιμούν να ακούν μουσική ή να επικοινωνούν κοντά σε υδάτινο στοιχείο, τότε δεν έχουν παρά να διαλέξουν αδιάβροχα.

 

Αδιάβροχα φορητά ηχεία

Αν λατρεύεις να ακούς μουσική πάντα και παντού, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε στις καλοκαιρινές διακοπές, τα αδιάβροχα φορητά ηχεία θα σου λύσουν τα χέρια. Με τη χρήση του Bluetooth που διαθέτουν θα μπορείς να απολαμβάνεις μουσικά κομμάτια της επιλογής σου και να διασκεδάζεις στους ρυθμούς που θέλεις. Και το καλύτερο είναι ότι τα φορητά ηχεία χωράνε σε οποιοδήποτε σακίδιο και αν πάρεις μαζί σου. Έτσι θα μπορείς να τα έχεις παντού μαζί.

 

Φορητή μπαταρία (Powerbank)

Το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όσοι είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας και ειδικά των smartphones είναι ότι ξεμένουμε συχνά από μπαταρία. Τα κλικ από τις φωτογραφίες που βγάζουμε συνήθως… δεν έχουν σταματημό! Οι συνομιλίες με φίλους, τα playlists με αγαπημένα τραγούδια, το scrolling στα social media κάνουν τη μπαταρία να στερεύει. Τα powerbanks έρχονται να δώσουν λύση στο αιώνιο αυτό πρόβλημα. Επίλεξε εκείνο που θέλεις ανάλογα με το κινητό που έχεις και τις απαιτήσεις σου, φόρτισέ το επαρκώς και βάλε τέλος στην ταλαιπωρία. Εξάλλου στις διακοπές επιβάλλεται να είμαστε χαλαροί, γιατί να βασανιζόμαστε για πράγματα που έχουν πλέον πολύ απλές λύσεις;

 

Usb Sticks

Η πιο βολική λύση για εσένα που θέλεις να αποθηκεύεις έγγραφα, μουσική, φωτογραφίες από τις διακοπές σου και να τα μοιράζεσαι με άλλους είναι το usb stick. Βάζοντας στην τσάντα ένα τόσο μικρό αλλά απόλυτα χρήσιμο μέσο αποθήκευσης, δεν έχεις να σκεφτείς αν θα «γεμίσει» το κινητό ή η ψηφιακή σου μηχανή. Απλά τα αποθηκεύεις στο usb stick και είσαι ήσυχος. Επιπλέον, είναι πολύ χρήσιμο στην περίπτωση που θέλεις να έχεις μαζί σου σημαντικά αρχεία πάντα και παντού. Η χωρητικότητα ποικίλει με βάση τις ανάγκες σου, γι αυτό είναι απαραίτητο να κάνεις σωστά την επιλογή σου.

 

Selfie Stick

Το απόλυτο ταξιδιωτικό gadget για τους απανταχού φίλους των selfies. Με αυτό το «σελφοκόνταρο» όπως πολλοί το λέμε, μπορείς να βγάλεις πανεύκολα ομαδικές φωτογραφίες από τα ταξίδια σου ή και τον εαυτό σου σε ευφάνταστες πόζες χωρίς να ταλαιπωρείσαι. Ειδικά όταν η παρέα είναι μεγάλη, το gadget αυτό είναι πολύτιμο.