Το μαχαίρι Gyoto της σειράς OKINAWA της Samura®, αποτελεί τον ιαπωνικό τύπο του μαχαιριού του Chef και αποτελεί ένα από τα πιο εύχρηστα εργαλεία μιας κουζίνας, καθώς ενδείκνυται για γενική χρήση.
Είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και με μια μόνο κίνηση, όλα τα τρόφιμα (κρέατα, ψάρια, λαχανικά και φρούτα) και με όλες τις μεθόδους κοπής (ψιλοκόψιμο, σε φέτες, σε κύβους κτλ).
Τα μαχαίρια της σειράς OKINAWA, διαθέτουν λεπίδες κατασκευασμένες από ανοξείδωτο Χάλυβα, εξαιρετικά αιχμηρές και με μεγάλη αντοχή στη διάβρωση και στρογγυλές λαβές, κατασκευασμένες από ξύλο Rosewood, ιδανικές για αριστερόχειρες. Τα μαχαίρια αυτά θα σας εντυπωσιάσουν καθώς συνδυάζουν την παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική κατασκευής μαχαιριών με το σύγχρονο design.
Προσοχή:
Να αποφεύγεται, το κόψιμο κόκαλων.