ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Blog
26 Σεπτεμβρίου 2016
Laptop, pc ή tablet: τι να διαλέξετε
Επιθυμείτε να αγοράσετε ένα καινούριο laptop για τη διασκέδασή σας αλλά και τη διεκπεραίωση εργασιών; Ή μήπως είναι καλύτερα να προτιμήσετε ένα κλασικό pc, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τυχαίνει συχνά να μετακινηθείτε μαζί με τον υπολογιστή; Ή ακόμη, αναρωτιέστε αν θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε ένα tablet για να το χρησιμοποιείτε από κοινού με το παιδί σας; Πραγματικά, δύσκολη απόφαση
26 Σεπτεμβρίου 2016
Ηχεία Υπολογιστών – Επιλέξτε Σωστά Σύμφωνα Με Τις Ανάγκες Σας
Είναι γεγονός πως το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας δαπανάται μπροστά στον υπολογιστή, είτε για δουλειά, είτε ψυχαγωγία. Ειδικά για όσους επιλέγουν να απολάυσουν το ελέυθερο χρόνο τους στο σπίτι, μουσική, ταινίες, σειρές και gaming αποτελούν τη βασική πηγή διασκέδασης.
20 Σεπτεμβρίου 2016
Κουτιά Υπολογιστών Πως να Επιλέξετε το Σωστό Μέγεθος
Ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, κριτήριο όταν αγοράζετε ένα κουτί υπολογιστή είναι το μέγεθος. Το μέγεθος του κουτιού εξαρτάται άμεσα και από την μητρική κάρτα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η μητρική σας δεν είναι μεγαλύτερη από τις προδιαγραφές του κουτιού.
15 Σεπτεμβρίου 2016
Πώς να κάνετε οικονομία στις εκτυπώσεις σας
Συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε τακτικά τον εκτυπωτή σας, τυπώνοντας σελίδες με έγγραφα, εικόνες και υλικό του ενδιαφέροντός σας που εντοπίζετε στο Διαδίκτυο. Έχετε παρατηρήσει όμως, πως το κόστος των αναλωσίμων που «ξοδεύονται» κατά τη διάρκεια των εκτυπώσεων είναι αρκετά υψηλό, προκαλώντας σας δισταγμό πλέον προτού πατήσετε την επιλογή «Print». Αν νιώθετε ότι το πορτοφόλι σας «αιμορραγεί» με κάθε σελίδα που εξέρχεται από την εκτυπωτική συσκευή σας, μάθετε με ποιους απλούς τρόπους θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα από τις εκτυπώσεις σας.
15 Σεπτεμβρίου 2016
Πώς να κάνεις οικονομία στο εκτυπωτικό χαρτί
Συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε καθημερινά τον εκτυπωτή σας και παρότι έχετε καταφύγει σε εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να μειώσετε την οικονομική επιβάρυνση των μελανιών της συσκευής, επιθυμείτε να περιορίσετε περαιτέρω το κόστος των εκτυπώσεών σας, «κόβοντας» από το εκτυπωτικό χαρτί.
14 Σεπτεμβρίου 2016
Μελάνια Εκτυπωτών- Διαφορές Μεταξύ OEM, Ανακατασκευασμένων, Συμβατών & Επαναγεμιζόμενων
Ψάχνωντας για το κατάλληλο εξάρτημα μελανιού για τον εκτυπωτή σας ανάμεσα από τις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά μπορεί να αποδειχθεί μια ιδιαίτερα χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία.
12 Σεπτεμβρίου 2016
Μελάνια Εκτυπωτών - Τι Πρέπει να Γνωρίζετε
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μελανιών εκτυπωτών. Η ποικιλία των ανταλλακτικών μελανιών είναι ακόμα μεγαλύτερη και από τους ίδιους τους εκτυπωτές.
12 Σεπτεμβρίου 2016
Εκτυπωτές και πολυμηχανήματα HP
Ώστε ήρθε η ώρα να αγοράσετε εκτυπωτή και νιώθετε χαμένοι μέσα σε εκατοντάδες επιλογών και πλήθος “συμβουλών” για το τί είναι καλύτερο για την περίπτωσή σας. Inkjet ή laser; Εκτυπωτής ή πολυμηχάνημα; Από ποιά εταιρεία; Με αυτόματη ή χειροκίνητη εκτύπωση διπλής οθόνης; Έγχρωμη ή ασπρόμαυρη εκτύπωση; Τί μέγιστο μέγεθος χαρτιού (Α3, Α4, Α3+); Με wi-fi; Σάρωση διπλής όψης; Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα.
09 Σεπτεμβρίου 2016
Οθόνες Υπολογιστών - 5 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζεται Πριν Αγοράσετε
Συνήθως όταν αγοράζετε τα εξαρτήματα για έναν υπολογιστή, η οθόνη δεν είναι πάντα στις πρώτες προτεραιότητές σας.
05 Σεπτεμβρίου 2016
Εκτυπωτές - Ο Απόλυτος Οδηγός πριν την Αγορά
Οι laser αλλά και οι inkjet εκτυπωτές διατίθενται και με ενσωματωμένο scanner που τους καθιστά “πολυμηχανήματα”. Αυτοί οι εκτυπωτές μπορούν να αναλάβουν μια μεγάλη γκάμα λειτουργίων όπως: εκτυπώσεις, φωτοαντίγραφα, scanner, fax, κ.α.