ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Blog
05 Σεπτεμβρίου 2016
Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι - 4 Λόγοι για να τους Προτιμήσετε
Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ήταν ανέκαθεν και παραμένουν η ιδανικότερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος αποθήκευσης αρχείων για πολλούς λόγους.
26 Αυγούστου 2016
USB Stick: Κάνοντας την Καλύτερη Αγορά
Tα USB sticks και το cloud ήρθαν για να δώσουν λύσεις σε προβλήματα αποθήκευσης δεδομένων και τη μεταφορά τους που τα CD και DVD αδυνατούσαν να καλύψουν μέχρι πρότινος. Αν και εφαρμογές τύπου Google Drive και Dropbox επιτρέπουν την αποθήκευση και μετέπειτα πρόσβαση αρκετών GB από οποιαδήποτε κινητή ή σταθερή συσκευή δωρεάν, θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο Internet.
24 Αυγούστου 2016
Έπαθε το Laptop σας Θερμοπληξία; Τι να Κάνετε
Δεν χρειάζεται να είναι ζεστός ο καιρός για να ανεβάσει θερμοκρασία το laptop σας, καθώς είναι στη φύση κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής να θερμαίνεται όταν λειτουργεί. Εάν, όμως, τα «όρια» ξεπεραστούν, μπορεί η συσκευή να εμφανίσει από μία απλή δυσλειτουργία μέχρι και σοβαρή βλάβη.
30 Αυγούστου 2016
Gaming και Μηχανικά Πληκτρολόγια
Μεγάλες και τρανές εταιρίες στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών και τον διαφόρων εξαρτημάτων, όπως η γνωστή σε όλους μας Razer, έχουν επενδύσει ένα σημαντικό ποσοστό χρόνου και πόρων στο να εξερευνήσουν τα καλυτέρα gaming πληκτρολόγια από άποψη απόδοσης, ευκολίας χρήσης, και λειτουργικότητας.
26 Αυγούστου 2016
Εκτυπωτές & Μελάνι - Το πιο Σύνηθες Πρόβλημα
Ένα από τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που αφορούν στους εκτυπωτές τόσο laser αλλά και inkjet είναι η διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών μελανιού και toner.
24 Αυγούστου 2016
Κάρτες Μνήμης: Τί να Προσέξουμε Πριν Αγοράσουμε Μια
Πλέον οι κάρτες μνήμης είναι αναπόσπαστο κομμάτι των συσκευών τεχνολογίας που έχουμε στη διάθεσή μας. Αν και πολλοί παραβλέπουν τη σπουδαιότητα και σημαντικότητα τους, οι κάρτες μνήμης μας επιτρέπουν να επεκτείνουμε τις δυνατότητες του smartphone, του tablet ή της camera μας χωρίς να αγωνιούμε για το αν θα φτάσει ο χώρος της συσκευής ή αν θα πρέπει να συνδεθούμε άμεσα με μια εξωτερική μονάδα αποθήκευσης ή τον υπολογιστή μας για να μεταφέρουμε αρχεία και να ελευθερώσουμε λίγο χώρο, για να δώσουμε την ευκαιρία στο επόμενο όνειρο μας να βρει τη θέση του στη συσκευή μας.
22 Αυγούστου 2016
Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι VS Cloud Storage
Τι είναι καλύτερο για την αποθήκευση των αρχείων σας? Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος ή μια υπηρεσία cloud storage? Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ολοένα και μεγαλύτερη εισχώρηση των υπηρεσιών αποθήκευσης στο cloud τα τελευταία χρόνια. Είμαστε όμως έτοιμοι για να “πετάξουμε” τους εξωτερικούς σκληρούς μας δίσκους?
19 Αυγούστου 2016
SSD - Ότι Πρέπει να Γνωρίζετε για τις Διαφορές Μεταξύ SLC - MLC - TLC
Οι σκληροί δίσκοι τύπου SSD έχουν κατακλύσει τις αγορές και έχουν γίνει πια μια “mainstream” επιλογή από καταναλωτές όλων των κατηγοριών. Η δημοτικότητά τους έγκειται στο γεγονός ότι είναι ριζικά πιο γρήγοροι από τους συμβατικούς μηχανικούς, μαγνητικούς σκληρούς δίσκους, γνωστούς ως HDDs, που κατείχαν ηγετική θέση για πολλά χρόνια στα συστήματά μας.
17 Αυγούστου 2016
Πώς να Παρατείνετε τη Διάρκεια της Μπαταρίας στο Laptop σας
Δεν είναι λίγες οι φορές που συμβαίνει η μπαταρία του φορητού υπολογιστή να σας «εγκαταλείπει» προτού ολοκληρώσετε την εργασία που εκτελείτε. Αν θέλετε να αποφύγετε μια τέτοια δύσκολη στιγμή, δείτε τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο στο laptop σας.
12 Αυγούστου 2016
5 Mυστικά για να Eνισχύσετε το WiFi στο Σπίτι σας
Το wifi αποτελεί πλέον αναπόσπαστο «εργαλείο» στα περισσότερα νοικοκυριά, καθώς τα μέλη των οικογενειών, ανεξαρτήτως ηλικίας, χρειάζονται να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για την εργασία ή την διασκέδασή τους. Συμβαίνει όμως, αρκετά συχνά το σήμα του wifi να μην «καλύπτει» όλους τους χώρους του σπιτιού, με αποτέλεσμα οι χρήστες να «ξεβολεύονται» από τον καναπέ τους στην καλύτερη περίπτωση, ή να μην είναι σε θέση να πλοηγηθούν όποτε το επιθυμούν στο Ίντερνετ.