ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Blog
08 Αυγούστου 2016
Η Διαφορά Μεταξύ των OEM και των Συμβατών Τόνερ
Εάν είστε χρήστης ενός laser εκτυπωτή, ίσως ήδη έχετε καταλήξει στον ιδανικότερο και οικονομικότερο τρόπο εκτύπωσης. Οι laser εκτυπωτές παράγουν συστηματικά εκτυπώσεις στο χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα στην αγορά. Ωστόσο, αυτό που ίσως δε γνωρίζετε είναι ότι οι laser εκτυπωτές μπορούν να λειτουργήσουν με αυθεντικά επώνυμα τόνερ, αλλά και με συμβατα τονερ και ανακατεσκευασμένα. Το ερώτημα όμως είναι, ποιο είναι το καλύτερο για εσάς και τον εκτυπωτή σας;
08 Αυγούστου 2016
Επιλέξτε Συμβατα Τονερ και Εξοικονομήστε Χρήματα
To κόστος αντικατάστασης τόνερ μπορεί να αυξάνεται διαρκώς, ειδικά για τις επιχειρήσεις που εκτυπώνουν καθημερινά πολλά έγγραφα. Είναι πολλές οι εταιρείες που έρχονται αντιμέτωπες με τέτοια μεγάλα κόστη με αποτέλεσμα να διατηρούν μία συμφωνία με κάποιον προμηθευτή που τους στέλνει τα αναλώσιμα τακτικά παίρνοντας κάποιες φορές πίσω τα παλιά για ανακύκλωση. Ένας τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος τους είναι να παραγγείλουν συμβατα τονερ τα οποία παράγονται από διάφορες εταιρείες διαφορετικές από τον κατασκευαστή του εκτυπωτή, αλλά ταιριάζουν ακριβώς με το συγκεκριμένο μοντέλο εκτυπωτή.
28 Ιουλίου 2016
Πώς να Ανακουφίσετε τα Μάτια σας Όταν Εργάζεστε στον Υπολογιστή
Τουλάχιστον 5 ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή περνάει καθημερινά ένας στους τρεις ενήλικες, σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Οπτομετρικής Εταιρείας (AOA). Γι αυτόν τον λόγο δεν προκαλεί «εντύπωση» η αύξηση που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στα κρούσματα του οπτικού συνδρόμου υπολογιστών (Computer Vision Syndrome - CVS), το οποίο ταλαιπωρεί κυρίως εργαζόμενους σε γραφεία αλλά και νέους που ξοδεύουν πολλές ώρες σε κινητά και tablets.
21 Ιουλίου 2016
Πώς να Διατηρήσετε το Laptop σας σαν Καινούριο!
Η καθημερινή χρήση, η μεταφορά και οι ρύποι του περιβάλλοντος είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που «παλιώνουν» το laptop σας και μπορεί να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία του. Αν θέλετε να συντηρήσετε τον φορητό σας υπολογιστή σε άριστη κατάσταση, διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του.
20 Ιουλίου 2016
Πώς να Αξιοποιήσετε τον Παλιό σας Dekstop
Πήρατε καινούριο υπολογιστή και δεν ξέρετε τι να κάνετε με τον παλιό σας desktop που το προσπέρασε η… σύγχρονη τεχνολογία; Αντί να τον πετάξετε, μάθετε πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε.
01 Ιουλίου 2016
Πως Λειτουργούν οι Εκτυπωτές Laser και Inkjet
Οι εκτυπωτες έχουν πολλές διαφορετικές τεχνολογίες αλλά οι πιο διαδεδομένες είναι δυο, η Laser (λέιζερ) και η inkjet (ψεκασμού).
30 Ιουνίου 2016
4 Tips για Καλύτερη Εκτύπωση Φωτογραφιών
Εκτυπωση φωτογραφιων: Μάθετε με ποιους τρόπους θα πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Οι φωτογραφίες σας δείχνουν υπέροχες στην οθόνη του υπολογιστή αλλά, αναρωτιέστε πώς θα καταφέρετε να φαίνονται το ίδιο καταπληκτικές και στο χαρτί; Δείτε παρακάτω μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών σας.
29 Ιουνίου 2016
Πώς να Εκτυπώσετε τις Δικές σας Επαγγελματικές Κάρτες
Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε επαγγελματικές κάρτες στο σπίτι σας, εύκολα, γρήγορα και απλά.Είστε επαγγελματίας αλλά πρέπει και να φαίνεστε! Γι αυτόν τον λόγο οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν απαραίτητο κομμάτι της δουλειάς σας, καθώς σας «εκπροσωπούν», βοηθώντας να διευρύνετε τον κύκλο των γνωστών σας και να σας συστήσουν σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.
28 Ιουνίου 2016
Εκτυπωτής: Πώς να τον Διατηρήσετε σαν Καινούριο
Ο νέος σας εκτυπωτής… «πετάει» και είστε πολύ ικανοποιημένοι από την επιλογή σας χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις του. Πώς όμως, θα καταφέρετε να τον διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και να σας εξυπηρετεί πλήρως;
27 Ιουνίου 2016
Εκτυπωτής: Πώς να Επιλέξετε τον Κατάλληλο
Μην ψάχνετε τον καλύτερο εκτυπωτή της αγοράς, αλλά εκείνον που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Δείτε πώς θα διαλέξετε τον πιο κατάλληλο για εσάς.