ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Web Supplies | The Blog | browse.buy.collect.

Blog
21 Ιουνίου 2016
Inkjet ή Laser: Ποιον Εκτυπωτή να Επιλέξετε Βάσει των Αναγκών σας
«Ποιοι είναι καλύτεροι εκτυπωτές, οι Inkjet ή οι Laser;» ρωτούν οι υποψήφιοι αγοραστές, αλλά το ερώτημα αυτό δεν επιδέχεται απάντηση, καθώς το κάθε προϊόν θεωρείται «καλό» όταν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χρήστη.
21 Ιουνίου 2016
Εκτυπωτες Inkjet: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα
Οι εκτυπωτές Inkjet είναι οι πιο δημοφιλείς εκτυπωτές της αγοράς, σημειώνοντας τις περισσότερες πωλήσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους, με δευτέρους τους εκτυπωτές Laser.
21 Ιουνίου 2016
Εκτυπωτες Laser: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα
Οι εκτυπωτες Laser είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο γρήγοροι εκτυπωτες της αγοράς και μαζί με τους εκτυπωτες Inkjet, αποτελούν τους πιο δημοφιλείς παγκοσμίως.
21 Ιουνίου 2016
14 Tips για να Αποκτήσετε Καλύτερη Συγκέντρωση στη Δουλειά σας
Αν νιώθετε συχνά πως δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και χρειάζεστε να διατηρήσετε την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα από το πρωί έως το βράδυ, διαβάστε μερικά tips που όχι μόνο θα αυξήσουν την απόδοσή σας, αλλά και θα σας προσφέρουν υπέροχη διάθεση.
10 Μαΐου 2016
Εκτυπωτές: Πως να Κάνετε τη Σύνδεση με τα Windows 10
Η Microsoft προσπάθησε με τα Windows 10 να κάνει όλες τις διαδικασίες εγκατάστασης πιο φιλικές ως προς τον χρήστη, ακόμα και εκείνες που δεν είναι τόσο διάσημες, όπως εκείνες του να εγκαταστήσουμε έναν εκτυπωτή.
04 Μαΐου 2016
Πως να Kρύψετε τους Eκτυπωτες σας
Μπορούμε να κρύψουμε τους εκτυπωτες που έχουμε στο σπίτι ή το γραφείο για να να κάνουμε τον χώρο να φαίνεται πιο ωραίος και με στυλ.Ξεχάστε οτιδήποτε σας θυμίζουν μέχρι σήμερα οι εκτυπωτες και πάμε να κάνουμε το γραφείο μας πιο όμορφο και ευχάριστο.
04 Μαΐου 2016
Τεχνολογία σε 100 χρόνια: 9 Πράγματα που θα Αλλάξουν τη Ζωή μας
Όταν σκεφτόμαστε το μέλλον, οι πρώτες εικόνες που μας έρχονται αυτόματα στο μυαλό, είναι από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ο κινηματογράφος υπήρξε το μέσο που αντικατόπριζε καλύτερα την αστείρευτη περιέργεια του ανθρώπου και την ανυπομονησία του να μεταφερθεί στο μέλλον.